דף הבית   >   נותני השירות   >   שני שוסטר תסרוקות כלה-ערב   >   חוות דעת של עדי

חוות דעת על שני שוסטר תסרוקות כלה-ערב

עדי

review gallery
קבעתי עם שני פגישה לתסרוקת ניסיון לאחר מחקר רב וחיפוש אחר מעצבת השיער שתקלע בדיוק לסגנון שלי, ובעלת המלצות לא פחות ממעולות. היה ברור לי שבנושא הזה אני לא מתפשרת. כמובן ששני לא אכזבה והייתה מהממת והכי חשוב- מקצועית בטירוף! הקורונה קצת שיבשה לנו את התוכניות המקוריות, אבל שני הפכה עולמות כדי להיות שם בשבילי ונתנה את כל כולה על מנת שיהיה לי שקט ואהיה מרוצה. בבוקר החתונה שני הגיעה ויצרה אווירה פשוט כיפית ומשחררת - בדיוק מה שצריך ביום הזה. מאוד חששתי שהתסרוקת לא תחזיק כי השיער שלי ארוך ויחסית כבד, אבל הכל החזיק מושלם ושרד עד הערב מושלם (והיה יום חם!). בנוסף שני גם סירקה את אמא שלי. אמא לא הייתה סגור על מה בדיוק היא רוצה, והתוצאה הייתה פשוט מושלמת. באמת שכל מילה נוספת מיותרת- אין לי ספק שעוד ניפגש. אין מקום להתלבטיות פשוט אלופה....
אהבתי: שני מאוד זמינה ומאוד תומכת. הצליחה למצוא פתרון לכל בעיה שעלתה (בעקבות שינוי התאריכים וכו'). מאוד מקצועית ומבינה בדיוק את הרצונות והצרכים.
הערות לגבי המחיר: מחיר הוגן ביותר ותמורה אדירה.
הטיפ שלי: חשוב לזכור שמעצבת השיער איתכן כבר מתחילת היום, וחשוב לשים לב לתיאום ציפיות ולאווירה החיובית והמשחררת. אל תתלבטו שני אלופה.
1.9K
השאירו פרטים ונחזור אליכם: