במשפט אחד- הבחירה הכי טובה שעשיתי ליום החתונה!!
בכמה משפטים יותר: נטע היא פשוט מתנה! אמנית מוכשרת בטירוף ואישה מדהימה עם מלא אנרגיות שמחת חיים, אכפתיות ונתינה! כל מה שכלה יכולה לבקש מהמאפרת+ מסרקת שלה and then some!
בחיי שהיא הייתה המלווה הרביעית שלי (וזו שהכי הרימה לי במהלך כל היום הזה!)
החלק של בחירת איפור ושיער לחתונה היה הכי קשה עבורי לסגור בתקופת ההכנות לחתונה כי בניגוד להרבה כלות אני כן מתאפרת ביום יום, מאוד אוהבת להתעסק עם איפור ואפילו מאפרת חברות בהזדמנויות שונות. יצא לי לעשות גם לא מעט איפור שיער לחתונות של חברות ובני משפחה קרובים אז אני כבר מכירה את עצמי במראה הזה, מכירה את כל השיטות והלוקים ובחנתי לא מעט מאפרות+ מסרקות (כולל 2 ניסיונות ששילמתי עליהם) ולכן כשסגרתי עם נטע ידעתי בביטחון מלא שהיא אלופה!
בפגישת הניסיון הגעתי עם גיסתי שהיא מאפרת בעצמה ושתינו בחנו את נטע (שיגענו אותה עם מיליון שאלות בקשות וכו) ויצאנו ממנה בתחושה מדהימה שמדובר במקצוענית! משתמשת בחומרים הכי טובים, כותבת לעצמה הערות ליום החתונה ומשמיעה את דעתה המקצועית בצורה הכי נעימה שיש!
כשנאלצנו להזיז תאריך (היי קורונה) הספקית הראשונה שבדקתי שהיא פנויה הייתה כמובן נטע. היה לי ברור שעד שמצאתי אותה אני לא מוותרת עליה גם במחיר של תאריך חלופי.
מאחר והחופה שלנו נערכה בחוף הים ומהיכרותי את השיער המשתטח שלי לקחתי את נטע ללוות אותי למשך כל היום- ואיזה טוב שעשיתי זאת! מושלמת כבר אמרתי??
נטע הגיעה בבוקר החתונה מוקדם ובאנרגיות שיא! בכל מהלך בוקר ההתארגנות היא דאגה לי, הצחיקה אותי, והרימה לי! היא הגיעה עם הרשימות מפגישת הניסיון, פרשה את כלי הקסם שלה והתחילה לעבוד! היה לי כל כך כייף איתה! כשיצאתי מהמלון הרגשתי הכי יפה שהייתי אבר. הלוק יצא טבעי אבל גם גלאם. בדיוק מה שרציתי! והמחמאות לא הפסיקו!
נטע ליוותה אותי לחופה בחוף ועשתה לי טאץ אפים מאולתרים במזנון החוף!!! ואחר כך גם באולם כולל החלפת תסרוקת בפחות מ10 דק! כל היום הארוך הזה היא הייתה בשיא הסבלנות שיש והכי נעימה וחמודה בעולם! ...
תאריך קבלת השירות: 15/09/2020 אהבתי: הכל. פשוט הכל! מחיר: 3,300 הערות לגבי המחיר: כולל ליווי ליום שלם+ תוספות הטיפ שלי: תחסכי לעצמך זמן וכאב ראש וקחי את נטע. לא תתחרטי!! מה שלא יהיה- תבחרי מאפרת מסרקת שאת מתחברת אליה גם באופן אישי. היא איתך בערך חצי מיום בחתונה והיא בהתחלה ליום הזה. זה כל כך משמעותי שיהיה לך נעים איתה! אל תוותרי! זה כל כך שווה כל שקל!