דף הבית   >   נותני השירות   >   חופות השולמית   >   חוות דעת של nofka8888

חוות דעת על חופות השולמית

nofka8888

review galleryreview gallery
כשהתחלנו לתכנן את החתונה, לא עבר הרבה זמן עד שהתחלנו לברר על חופות רקומות. רצינו ערך אישי למעמד החופה, שיחבר את שנינו ואת כל האורחים. גילינו שחופות רקומות זה עסק מאד מאד יקר, ולאו דווקא מתאים לרגע הזה שרצינו לייצר. ובמזל גדול - הגענו לשולמית. שולמית היא אדם קסום ומופלא, אמנית מקצוענית בנפשה ובידיה. עם חנוך בעלה המקסים והמיוחד, שולמית מציעה, בנוסף לחופות רקומות, גם חופות מודפסות - חופות שהיא מציירת בצבעי מים, ומודפסות בטכניקה ייחודית. החופות עדינות, פשוט יפהפיות. האורחים ישר שמו לב לחופה, לצבעיה, והתרגשו יחד איתנו מאד. שולמית ליוותה אותנו לאורך כל התהליכים ותהפוכות הקורונה, לכל דבר היה לה פתרון, ביצירתיות וכישרון רב. שולמית הקשיבה בדיוק למה שרצינו, המשפט שרצינו, הצבעים, הצורות, והכינה לנו גם עזרים נלווים לחופה, כמו כרית לטבעות, עם ציור החופה שלנו. בנוסף, שולמית מצאה את הדרך לשלב גם את סבא שלי בהכנות, דבר שהיה לי כל כך ערכי וחשוב, וכל כך ריגש אותו. ...
תאריך קבלת השירות: 23/08/2020
אהבתי: יחס אישי, אמפתיה, יצירתיות. החופה שלנו הייתה במכתש רמון, מקום מדהים אך מלא ברוחות. החופה של שולמית יציבה, עמידה, שולמית חשבה בשבילנו על פתרונות נוספים ועשתה הכל בשביל שהרגע יהיה מושלם.
הערות לגבי המחיר: תתקשרו לשולמית וחנוך - אין כמוהם! התהליך עימם פשוט קסום ומומלץ לכל זוג
הטיפ שלי: דווקא אם אתם לא זוג דתי או מאמין, מומלץ להעצים את מעמד החופה עבורכם, זה רגע כל כך מיוחד. ומעלינו כזו חופה, שלנו, יפהפיה..
חופות השולמית
לפני 4 שנים
אנחנו אוהבים את כל הלקוחות שלנו ומתרגשים עם כולם, אבל עם נופר ותומר נוצר קשר מיוחד מאד. הערכיות והנעימות של הזוג הזה, שמחת החיים, הכבוד והאהבה של נופר לסבא שלה שיצירת כפיו שולבה בחופה היו מרגשים ומחממי לב. מאחלת לכם אושר רב בזוגיות שלכם!
3.5K