הכל התחיל בדירה של עידן בתל אביב, הגענו עם עוגת שיש טבעונית והתחלנו להיכנס לעניינים!
עידן פשוט נפלא, לא הפסיק לחייך, ונתן לנו את ההרגשה הכי נוחה בעולם.
אנחנו זוג שמאוד אוהב וחי מוזיקה, והיה חשוב לנו שהמוזיקה באירוע תהיה הכי טובה ומקיפה שיש. שתכלול גם את המוזיקה שאנחנו אוהבים, וגם מוזיקה מרימה לריקודים שכל האורחים יוכלו ליהנות ממנה. וכשהגענו לעידן, הבנו שהגענו לבן אדם המושלם למשימה.
כל התהליך מול עידן היה נוח, זמין, ובאווירה טובה. נפגשנו כמה פעמים והוא גם תמיד היה זמין בשבילנו בטלפון ובמיילים.
עידן סופר מסודר, מאורגן, ויודע לכוון ולקלוע לטעם של כל אחד עם הרבה חיוך וסבלנות.
באירוע היה פשוט מדהים!
עידן הצליח לשלב את הבקשות המיוחדות שלנו בתוך שירים אחרים שהיו שירי חובה באירוע כדי שכל הקהל ישמח וירקוד, והוא עשה את זה בחוכמה כל כך גדולה והיה כיף גדול.
תוך כדי האירוע אנשים ניגשו אלינו להגיד שהמוזיקה מטורפת ושזו אחת המסיבות הכי שמחות וכיפיות שהם היו בה.
וזה היה נכון!
בקיצור, עידן מלך. דיג'יי חייכם. ואנחנו ממליצים עליו בחום! ההצלחה של החתונה שלנו הייתה ענקית הרבה בזכותו ובזכות האנרגיות שלו. תודה עידן!!! ...
תאריך קבלת השירות: 03/07/2020 אהבתי: הכל! הטיפ שלי: ברור שיש לכם טעם מוזיקלי שאתם רוצים שיבלוט באירוע, אבל תסמכו על מי שעשה את זה מיליון פעם לפניכם, הוא יידע לשלב את כל הבקשות שלכם עם מסיבה מוצלחת שכולם יוכלו להתחבר אליה, ולא רק 20 החברים המגניבים שלכם :)