תמיר ישראל האלוף נפגש איתנו מספר פעמים לפני החתונה לתיאום ציפיות וכדיי להסביר לנו את הלוז המתוכנן לאירוע..
תמיר ביצע עריכה לשירים שרצינו לכניסות לחופה ואני חייב להגיד עבודה ברמה גבוהה ביותר.
דבר ראשון שאתם צריכים לדעת הבן אדם כשרון יש לו יכולת להרים לכל קהל את האירוע לא משנה מה הסגנון מוזיקה שהם אוהבים הוא מתאים את עצמו כמו גדול.(אצלנו היה מוזיקה דתית,מזרחית,בוכרית,להיטים,היפהופ,לטיני ועוד ועוד))
האירוע שלנו ספציפית היה מורכב מאוד מבחינת הקהל והיינו צריכים לבנות תוכנית מאוד ספציפית ולהתאים את המוזיקה לכל שלב ותמיר היה איתנו ותמך ונתן רעיונות וידע לקלוע בול למה שהקהל צריך.
באירוע עצמו תמיר הרים לנו את הרחבה והאורחים לא הפסיקו לפרגן..
כדאי מאוד לדבר עם תמיר על האטרקציות לפני שפונים לספקים אחרים (מחירים מעולים אחרי בדיקה קפדנית)
תאריך קבלת השירות: 22/06/2020 אהבתי: תמיכה בכל שעה וראש פתוח לרעיונות המשוגעים שלנו. מחיר: 3,700 הערות לגבי המחיר: המחיר על אטרקציות בלבד (מגנטים, מחזיקי מפתחות, חבילת סלואו,בלונים,הפתעות לריקודים, אותיות פרחים קונפטי וכו) המחיר של הDJ היה כלול בתוך מחיר המנה. הטיפ שלי: אטרקציות רק אצלו בדקתי מחירים במלא מקומות (מגנטים בלונים ערכות סלואו מחזיקי מפתחות ועוד מלא פינוקים)