חתונה זה אירוע מורכב עם המון ספקים, ובמיוחד שעושים אותו בפעם הראשונה (והאחרונה) לא יודעים מאיפה להתחיל ולאן ללכת. כזוג אנחנו לא אוהבים להתמקח, להתחיל להשוות בין אינספור ספקים ואולמות, במיוחד שאנחנו לא מכירים את עולם החתונות לעומק.
פה נכנסו הפי וודינג, שליוו אותנו מהרגע הראשון בצורה הכי מקצועית ומרגיעה שיש. ביררו איתנו מה הצרכים שלנו, מה אנחנו אוהבים, והכי חשוב הסבירו לנו בדיוק על היתרונות והחסרונות של כל דבר. הפי וודינג התאימו לנו את רשימת האולמות והספקים בהתאם לדרישות שלנו: החל מהמחיר, מהעיצוב, המיקום, וידעו גם לייעץ מה יותר מתאים לנו ומה פחות. בנוסף הפי וודינג עזרו לנו בבחירת הספקים, ודאגו שנקבל את התמורה הטובה ביותר עבור התקציב שלנו, מבלי להתפשר על האיכות.
כל אנשי הצוות ובמיוחד דניאל ליוו איתנו לכל אורך הדרך, התקשרו לשאול איך מתקדם, והיו זמינות לכל שאלה בכל שעות היום. גם לאחר האירוע היה חשוב להן לוודא שהכל עבר כשורה, והרגשנו שיש לנו על מי לסמוך.
אם אתם/אתן מחפשים מקום אחד שיעשה לכם סדר בראש, ויעזרו לכם למצוא את הספקים והאולמות הכי טובים עבורכם (וגם בתקציב שאפשרי לכם) אנחנו ממליצים על הפי וודינג בחום!...