בחרנו באופק גלר התותחחחחח מפיינל דראם!!!
ראיתי סרטונים שלו ופשוט ידעתי שזה הבנאדם שאני רוצה שישעה לנו שמח ביום החתונה! הוא מנגן על תופים אלקטרוניים, וממש התחברנו לסגנון הזה!
כשביררתי על אופק עם המזכירה הוא היה תפוס בתאריך שלנו, אבל אופק דאג להתקשר אלי באופן אישי ולהסביר שיכול להיות שיתפנה במידה והזוג השני לא יסגור איתו, למזלנו כך היה! אופק התפנה בתאריך שלנו, נסענו לפגישה איתו במשרדי החברה בתל אביב, ומהפגישה הראשונה הרגשנו את הוייב המטורף שלו, האנרגיות, המקצועיות, הידע הנרחב שלו בתחום ולא רק בחתונות!
אופק קלט אותנו ישר והבין את הסגנון שלנו, הוא יודע לעשות שמח, קלע בול לקהל היעד, וידע לעשות את ההתאמות!
אופק היה זמין תמיד לכל שאלה ובקשה שלנו,
הכין לנו גרסה לשיר חופה, לשבירת כוס ומה שרק ביקשנו תמיד היה נכון לעזור!
היה לו חשוב מאוד לדעת את חוות דעתינו וייעץ לנו את דעתו המקצועית בכל שאלה.
הייתה לנו חתונה טירוף, הרחבה הייתה מלאה תמיד, קיבלנו המון מחמאות על המוזיקה!
אופק הוא לא רק די.ג'י טוב, הוא יוצר ואמן מוזיקה מטורף, מנגן בכל מיני אירועים בעולם, רואים שהוא מבין מה הוא עושה ועושה את זה בצורה הכי טובה שיש!
אופק פשוט תמשיך לעשות מה שאתה יודע הכי טוב! אתם עוד תשמעו עליו ברשימת הדי.ג'י הטובים בעולם!
ממליצים בחום!!! ...
תאריך קבלת השירות: 31/10/2019 אהבתי: המקצועיות, הסדר והארגון שלו, הוייב והאנרגיות החיוביות תמיד! הטיפ שלי: תסגרו איתו, הוא אמן אמיתי!