אז יש לי שיער מתולתל וכמובן שלא כל אחד יודע לעבוד עם שיער מתולתל ותוספות ( חוויתי מספיק טראומות בנושא ) .. החלטתי ללכת על ההמלצות הרבות שהיו באתר וגם בקבוצות הפייסבוק השונות על כרמל יהלום . לשמחתי היא הייתה פנויה בתאריך החתונה שלנו והייתה מקסימה כל הדרך , הרימה לי טלפון והסבירה לי כל דבר , ענתה לכל שאלה עם הרבה סבלנות , שירותיות ואנרגיה חיובית .
בוקר החתונה לא היה קל עם מצב בטחוני בעייתי , טילים בשמי הארץ וחששות לקיום האירוע , כרמל הגיעה למלון והצליחה לשנות את האווירה 360 מעלות ופשוט היה לנו כיף אדיר ושמח . היא עשתה עבודה מדהימה לשיער שלי , של אחותי ( שתינו מתולתלות + ביקשנו תוספות ) ואימי . אין ספק שכרמל יודעת בדיוק איזה תוספות להתאים מבחינת צבע ולהתאים את התסרוקת המושלמת לכל אחת . פשוט נהדרת ! ...
תאריך קבלת השירות: 12/11/2019 אהבתי: ממש אהבתי שהיא השתמשה בתוספות עם שיער אמיתי ואיכותיות . כמוכן ללא הדבקה לשיער שלי , כך שבסוף הערב עם החזרה למלון תוך 15 דקות הצלחתי להוריד את התוספות ללא כאב וקושי ואוכל להשתמש בהן שוב ושוב לכל אירוע שאבחר :) הטיפ שלי: אם את מתולתלת וגם אם לא - ממליצה על כרמל בחום היא מקצוענית ברמות !