דף הבית   >   נותני השירות   >   מתחתנים בראש שקט - מציאת מקום וניהול אירוע מקצועי   >   חוות דעת של הילה ותומר

חוות דעת על מתחתנים בראש שקט - מציאת מקום וניהול אירוע מקצועי

הילה ותומר

review galleryreview gallery
כשיצאנו לדרך עם ארגון החתונה ידענו שהספק הראשון שאנחנו רוצים לסגור זה מנהל אירוע. היה לנו ברור מההיכרות שלנו עם עצמנו ועם המשפחות שלנו שהדרך היחידה שבה נוכל ליהנות באמת מהיום הזה ולרדת לכל הרזולוציות הכי קטנות ובכל זאת גם ליהנות מהאירוע היא אם תהיה מישהי מטעמנו שהיא לא אורחת ושלא יהיו לנו שום אי נעימויות איתה, אלא מישהי שבאמת תעזור לנו ותהיה לצדנו, ותהיה כל כולה למעננו. בהתחלה התלבטנו בגלל העלויות של החתונה, שגם ככה היו נראות לנו מטורפות, אז ניסינו למצוא מנהלת אירוע בטווח הממוצע של המחירים בשוק, ואפילו סגרנו עם אחת שקראנו עליה הרבה המלצות אבל לצערנו היא הבריזה לנו ממש אחרי שסגרנו כי פספסה שכבר סגרה עם זוג אחר. היינו מאוכזבים והמשכנו לחפש, אבל אחרי שקראנו עוד ועוד המלצות ופנינו להרבה ממנהלי האירוע המומלצים, הגענו למסקנה שכדי באמת להתחתן בראש שקט אנחנו חייבים לסגור עם עמית קנטור. כבר בשיחות הראשונות איתה התרשמנו שהיא הכי מקצועית שיש. ואכן כך היה. לאורך כל הדרך עמית והקבוצה המדהימה שהיא מנהלת היו לנו לעזר והבנו שבחרנו נכון, ושיהיה מעולה. אבל החותמת האמיתית לבחירה הכל כך נכונה שלנו, התקבלה ללא ספק בשבועיים שלפני החתונה, כשנפגשנו עם מרגלית, שהיתה מנהלת האירוע שלנו, והשיא כמובן בחתונה עצמה. כבר אחרי הפגישה הבנו שאנחנו בידיים טובות. הכי טובות שיש. לא משנה כמה באנו מוכנים לפגישה וירדנו לפרטי פרטים - מרגלית הקשיבה והכווינה אותנו לעוד דברים קטנים שאפילו לא חשבנו עליהם. היא היתה סופר סבלנית ורגישה ואמפתית, מקצוענית ומתוקתקת, מיקדה אותנו מאוד, ובעיקר בעיקר - הרגיעה. ידענו שיש על מי לסמוך, שיש לנו מלאכית קטנה שתתן את הנשמה שלה בשבילנו. הו כמה שצדקנו! אפילו לא דמיינו עד כמה היא תהיה משמעותית באירוע הזה! מרגלית עזרה להוציא כל דבר שרק רצינו לפועל. מצאה פתרון לכל בעיה, גרמה לכל הספקים ומנהלי האירוע מטעם הגן והקייטרינג להקפיד על כל הדגשים שחשובים לנו, ולאורחים להבין שאנחנו בידיים טובות והם יכולים פשוט ליהנות, כי יש מי שדואגת לנו. אין ספק שמרגלית היא מקצוענית אמיתית ועשתה את עבודתה בצורה הכי מדהימה שאפשר והרבה מעל הציפיות, אבל לפני הכל והכי חשוב - היא פשוט בן אדם מדהים ורואים שכל מה שהיא עושה, היא עושה מתוך אכפתיות אמיתית, רגישות, מסירות ונתינה מכל הלב. זה כנראה סוד הקסם. אנחנו ממליצים מכל הלב על מתחתנים בראש שקט ועל עמית התותחית, שנותנת מענה סופר מקצועי לצורך הכי חשוב של זוגות ושל המשפחות שלהם ביום המטורף והמרגש הזה, ובזכותה מרגלית המדהימה היתה לצדנו ופשוט זכינו בה! אין לנו ספק שכל זוג שיבחר במתחתנים בראש שקט יזכה! אנחנו יכולים לומר בלב שלם שזו היתה ההחלטה הכי טובה (וגם בהחלט משתלמת..) שקיבלנו בחתונה אחרי הבחירה זה בזו 😉...
תאריך קבלת השירות: 04/06/2019
אהבתי: את האכפתיות האמיתית, והמקצוענות הבלתי מתפשרת!
הטיפ שלי: פשוט תחסכו התלבטויות מיותרות ותסגרו עם עמית קנטור. אחרי שתדברו איתה כבר תבינו.