לא נראה לי שיש מילים שיוכלו לתאר את רון קובי! נושא הצילום היה מאוד רגיש וחשוב לנו, ידענו שיש לנו סטנדרט מאוד גבוה ושזה מהדברים שלא נתפשר עליהם. ראינו קרוב ל-10 צלמים וכמעט התייאשנו עד שהגענו לרון, ראינו את העבודות שלו ופשוט ידענו שזה זה!
ברמה האישית, הכרנו בן אדם מדהים, יכולנו לשקוע איתו בשיחות של שעות בלי להרגיש, הוא אמיתי, מצחיק וכלכך נעים להיות לידו, הבין אותנו גם בלי שדיברנו והפך את היום שלנו לבלתי נשכח מכל הבחינות, ניהל את הלו"ז באותו היום, היה איתנו בקשר צמוד כל התקופה וסגרנו שנה לפני!
ברמה המקצועית אין מה לדבר, הוא השילוב המושלם בין לכוון אותנו מה לעשות ובין לתת לנו להיות אנחנו והתמונות פשוט מדברות בעד עצמן, קיבלנו אותן פחות משבוע אחרי החתונה וזה מרגיש כאילו הוא התחלק למיליון ונמצא בכל מקום באירוע!
ביום האירוע הוא הגיע עם אין סוף אנרגיות, איך שהוא נכנס התחילה להיות אווירה מטורפת, צילם הכל בצורה כל כך מיוחדת, שום דבר הוא לא מפספס.
יש לנו את כל התמונות שרצינו, עם כל בני המשפחה והחברים, עשה צחוקים, אפילו רקד איתנו ברחבה, המשפחות לא האמינו ורק שאלו מי זה הצלם הזה?!
והתמונות? הן הכי יפות שיכלנו לבקש, מעבירות כל כך הרבה רגש ומתארות במדויק את היום שלנו, אנחנו כל כך מרוצים ולא יודעים מאיפה להתחיל לבחור תמונות לאלבום.
איזה כיף שבחרנו ברון קובי, היינו עושים את זה שוב ושוב ואין ספק שנמליץ לכל מי שאנחנו מכירים...
תאריך קבלת השירות: 10/10/2019 אהבתי: רון הוא שילוב בין אדם הגון ונעים למקצועי ומוכשר, הוא היה חבר וספק ביחד, הבין הכל בלי שנדבר הרבה והתמונות הכי יפות בעולם. תודה רבה רון, אתה נדיר בשוק הזה! הטיפ שלי: אל תתפשרו על צילום, זה מה שנשאר בסוף... ורון יוודא שזה יהיה כי טוב שאפשר!