הגענו לפוקסי מיוזיק דרך המלצה של חבר על דיגי אורי בס, אורי היה תפוס בתאריך והמליץ על רן זיו. האמת.. פשוט זכינו!
מהרגע הראשון שנפגשנו עם רן התאהבנו.
מעבר ליכולות המדהימות שלו, הוא בנאדם נדיר. חייכן, קשוב, אדיב, מסיבר כל דבר, נתן לנו הרגשה שיש על מי לסמוך- וכך היה.. לא איכזב לרגע!
התחתנו באומן 17 בתל אביב, שנינו מחיי הלילה וחיפשנו דיגי שיבוא להרים מסיבה, מסיבה שמורכבת מהמון סגנונות (מזרחית, מינסטרים, נייניטיז, טכנו, בריטני ספירס והחברה משנות ה-2000, טרנאס וכו..)
רן עשה את זה בצורה לא פחות ממושלמת! ההרמוניה שהיתה בין השירים, הקצב, האווירה שהוא יצר.. פשוט ואוו! לא פלא שהמסיבה שלנו נמשכה עד 4 בבוקר...
ללא ספק- זה האיש שתרצו שינגן ביום שלכם!...
תאריך קבלת השירות: 16/09/2019 אהבתי: שבועיים לפני החתונה נפגשנו עם רן כדי לבחור את המוזיקה באירוע. במשך 3 (!!!) שעות הוא השמיע לנו שירים וסגנונות שונים ואמרנו מה אנחנו אוהבים ומה פחות.
ללא ספק זה מה שמייחד את רן משאר הדיגאים בשוק. אני עוד לא נתקלתי בשירות כזה. מחיר: 6,500 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל! (המחיר מצחיק לעומת התמורה) הטיפ שלי: מוזיקה מחברת בין אנשים. בעיניי זה החלק הכי חשוב באירוע שלכם.
אורטל ואדי, היה מטורף ! להתחתן באומן 17 זו ללא ספק אמירה והיינו צריכים ליצר אווירה שתתאים לקלאב האגדי הזה, ויצא לנו פשוט מדהים, חתונה עד 4 בבוקר זה לא משהו שקורה בתדירות גבוהה, אוהב אתכם, רן.