נתחיל מהסוף - כשנגמרה החתונה עלינו לסוויטה, גיא מזרחי הציג בפנינו את כל בקבוקי האלכוהול מסודרים כמו חיילים (הריקים והמלאים), כל הציוד שנשאר היה מונח בצורה מסודרת, המגנטים היו מוכנים לנו וכמובן אוכל ושתיה כבר היה על השולחן, גיא נפרד לשלום וכשהוא יצא מהדלת ליגל אמרה:
"מה זוגות עושים בלי גיא?"
אנחנו חושבים שהשאלה הזו מסכמת את מה שאנחנו מרגישים.
השתדלנו לשריין לחתונה שלנו את הספקים הכי איכותיים בשוק, אך עדיין אנחנו חושבים שהפרמטר הכי חשוב להצלחת האירוע הוא תזמון נכון של הערב, וכאן בא לידי ביטוי הניסיון העשיר של חברת "מסודרים" בניהול וארגון אירוע כ"כ מורכב.
אז אנחנו רוצים לומר לכם תודה! על ההשקעה והעבודה בשעות הקטנות של הלילה, על התשובות לשאלות, גם לשאלה הכי מטומטמת שיש, על הסבלנות וההכלה של זוג לחוץ לפני חתונה, על הרעיונות המקוריים והמגניבים שהפכו את האירוע שלנו למיוחד, על היחס האישי שקיבלנו וההרגשה שאתם נותנים לזוגות שלכם כאילו שאנחנו הזוג היחיד שמתחתן עם "מסודרים".
בקיצור, אין עליכם! כשהמקצועיות בראש סדר העדיפויות יש תוצאות מושלמות...
מאחלים לכם שתמשיכו להפוך אירועים למושלמים ומתוקתקים!
תודה על הכל תותחים❤️
אוהבים ליגל ואביב....
תאריך קבלת השירות: 17/09/2019 אהבתי: רעיונות מקוריים, ירידה לפרטים הכי קטנים, ראש שקט לחתן והכלה, ראש שקט למשפחות, כולם באים כמו אורחים אף אחד לא מתעסק בארגון וניהול, יש את מסודרים בשביל זה. דיילת צמודה לחתן והכלה מתחילת הערב ועד סופו. הטיפ שלי: לדבר עם גיא ממסודרים לפני שסוגרים תאריך ואולם.