הגענו לדור מכמה אנשים שאנחנו סומכים עליהם מאוד והקחיק היה מיידי! דור קלט אותנו ואת הסגנון והאווירה שאנחנו מחפשים לחתונת השטח בשישי צהריים שלנו והפגישות המקדימות איתו היו בין החלקים המהנים בהכנות לחתונה
ועדיין...הגענו לחתונה והופתענו! מתחילת קבלת הפנים דור קלע בדיוק לווייב שקיווינו לו ובהמשך משך לרחבה את כל האורחים, מכל הגילאים וגרם לכולם לא להפסיק לרקוד!
בדיעבד הסתבר שהייתה תקלה עם ההגברה של ההפקה...דור לא היה מוכן להתפשר והביא בדקה ה90 הגברה מעולה שסיפקה את הסחורה!
זה שהוא יכל, אך לא היה מוכן להתפשר על האיכות הוכיח לנו עד כמה מדובר פה באיש מקצוע מהמעלה הראשונה!
לגמרי משבחים וממליצים!...
תאריך קבלת השירות: 27/09/2019 אהבתי: דור לא היה מוכן להתפשר על הרף שהוא מציב.
בעקבות תקלה עם ההפקדה של חתונת השטח שהקמנו, הייתה בעייה עם ההגברה. דור דאג להביא בדקה ה90 הגברה מעולה שסיפקה את הסחורה!
לגמרי משבחים וממליצים! הטיפ שלי: חשוב למצוא מישהו שיש לכם חיבור איתו ושמצליח לקרוא את הסגנון שאתם אוהבים, אבל יותר מזה חשוב שזה יהיה מישהו שמצליח לקרוא את הקהל שמולו, גם אם זה לא מדייק את המוזיקה שאתם אוהבים. אין ספק שדור הצליח לעשות את שניהם יחד וכל אחד לחוד!