היי שלי. זכותו של כל אדם להביע את דעתו מחווית שרות בכל נושא כל עוד הוא אומר את האמת ולא מסלף את האמת. אתם הגעתם אלי למשרד , ראיתם עבודות ורק לאחר מכן סגרתם. מההמלצה שלך לראות עבודות קודם משתמע שסגרתם חתול בשק...
מצלמת רחף(מנוף)לא הובטחה לכם בשום שלב וזה מן הסתם לא מופיע בהסכם . כשאת כותבת שלא קבלת רחף זאת הטעיה מהמעלה הראשונה , פוגע בשמי הטוב ועשוי לגרום לי לנזקים ! כמו כן לא סביר שהיית משלמת אם לא היית מקבלת את כל מה שהתחייבתי. לכן עניין זה הוא בבחינת שקר גס ואני דורש התנצלות!
לטעון שהתמונות לא מחמיאות זה עניין של טעם ... עשינו לכם תמונות מהממות ושרות מכל הלב אותך שום דבר לא ריצה.
(האלבומים והוידאו הם הוכחה שהכל יפה ואיכותי)הכל התחיל מזה שבשלב ההכנות לא אהבת את השיער והאיפור וכבר בתחילת הצילומים אמרתי לך את זה שאם את לא מרוצה מהשיער והאיפור לא תאהבי את התמונות (בחדר התארגנות חיכינו שעתיים וחצי שתסיימי כי שינית את השיער והאיפור) השרות שלנו היה ללא דופי למרות שאת התנהגת בצורה לא ראויה ולא מכבדת את כל בעלי המקצוע שעבדו סביבך
ועדיין היינו יותר מסבלניים איתך.
ההתנהלות התמוהה שלך לא פסקה והופתענו כשטענת שיש תמונות שלא קיימות ולמרות ששלחנו לך את התמונות לא ידעת להודות והוספת עוד טענות כאלו ואחרות.
גם אם יש תמונה או שתיים שלא מחמיאות להכליל ולהגיד שכל התמונות לא מחמיאות חוטאות לאמת .
גם הגרפיקאית וגם עורך הוידאו היו קשובים לך וניסו לתת לך שרות מעל ומעבר וגם כלפיהם היו לך טענות.
כמו כן תמוה העיתוי שבחרת לפגוע בשמי הטוב .. שנה אחרי מועד החתונה!
העסק שבבעלותי בעל שם ומוניטין שפועל כ20 שנה ואלפי לקוחות מרוצים לאורך שנים .
לא אתן שתפגעי בשמי הטוב.
במידה ותמשיכי להפיץ דברי בלע אלו לא אהסס לתבוע בגין לשון הרע והוצאת דיבה!
ולמרות האמור אנו נמצאים בחודש אלול שהוא חודש הסליחות אני מושיט יד ומוכן לטפל בכל בעיה או טענה שיש לך בכדי שתהיי מרוצה כמו כל אלפי הלקוחות שלי לכל אורך השנים בברכה פרומו צילום