לקחו לנו כמה ימים (יותר בכיוון של חודש) להתאושש מהחוויה המשוגעת שעברנו.
בראש ובראשונה אנחנו רוצים לפרגן ולהגיד שהצוות, החל מצביקה הבעלים, דרך מנהל האירועים ערן המלך וכלל המלצרים, הברמנים המדהימים בניצוחו של בן, נופרות מנהלות המשרד וכמובן מוטי השף האלוף ובקיצור כולם- היו אדיבים, זמינים, חייכנים, באו לקראתנו בכל דבר שדרשנו.
קיבלנו המון פידבקים בימים ובשבועות לאחר האירוע מאורחים, מבני משפחה וחברים- כולם יצאו מהאירוע בהרגשה מדהימה, לא הפסיקו לפרגן לאוכל ולברמנים שעשו שמח, למלצרים על אדיבותם ובכללי, על האולם שהוא פשוט שלמות.
נהנו ועם כל החששות שהגענו ליום הגדול הזה- בסוף יצאנו הכי מרוצים ושמחים שיש, כלכך נהנו, הכל היה מושלם וזרם מדהים.
לכל צוות טרה המדהימים- תודה תודה תודה!...
תאריך קבלת השירות: 01/08/2019 אהבתי: בחוויה שלנו, לא הרגשנו שאנחנו עוד איזה זוג או עוד אירוע מתוך עונת חתונות שבכל יום האולם פעיל.
נתנו לנו הרגשה אישית לאורך כל הדרך, כל בקשה הכי קטנה שנתנו לכל אחת מהבנות של המשרד, הכל עמד פרפקט, בכל דגש קטן שחשבנו עליו
במהלך האירוע נתנו לנו שקט נפשי, אף אחד לא הטריח אותנו וכולם נתנו לנו שקט נפשי להנות מהאירוע עצמו והכל מסביב, כמו קוסמים וטוקטק.
עשינו כמו כל זוג סבב אולמות ומהרגע הראשון שהגענו לראות את הטרה- החוויה האישית והמקצועית עולה על המתחרים בפער עצום.
האולם ובעלי התפקידים בו לא משתווה למתחרים.
המענה הטלפוני, כל דבר שמבקשים אין דבר כזה שלא חוזרים אליך.
חשוב לנו גם להגיד לגבי מוטי השף- שלא היה שום פער בין הטעימות למנות שהוגשו באירוע- הכל עמד ברמה הכי אסטטית וטובה שיכלה להיות, אנשים פשוט השתגעו על האוכל.
איפלו שבאנו עם קונספט שונה (חופת שקיעה, לא היה סלואו וכד'..) הכל זרם מעולה וערן זרם איתנו בכל מה שביקשנו והעלנו על הדעת. טיפ 1: קודם כל, כמו שכולם אומרים, לוודא שביום החתונה אתם לא מתעסקים בכלום- להבהיר את הדברים החשובים לכם לאנשי המקצוע וכן להעביר משימות/ התעסקויות כאלה ואחרות לבני המשפחה. טיפ 2: ממליצים בחום על המנה קדאיף כבש!! טיפ 3: היתה לנו חופת שקיעה הכי מדהימה בעולם, אנחנו ממליצים בחום! טיפ 4: אנחנו ממליצים מאוד!!! להשקיע בתפריט מסעדה- זה נותן חווית עושר לאורחים וממנף את הזוג, המנות בטרה הן לא מנות סטדנרטיות- הן ברמת מסעדות שף בצילחות, ברובד הטעמים ושווה כל שקל! טיפ 5: ממליצים להכין תפריטים אישים לכל אורח- נותן תחושה טובה לאורח ועושה לו סדר מבחינת האוכל. טיפ 6: בחרנו בעיצוב סטנדרט מטעם האולם ללא תוספת תשלום והמראה הכללי היה מדויק, אסטטי, היה נראה כלכך טוב שלא היה שום צורך בשום השקעה נוספת.