אז ככה הכל התחיל........
הגענו לאולמי "עדיה" בעקבות חברים טובים שלנו שהתחתנו באולם זה, (זוג זה התחתן לפני שהכרנו אותם, לכן, לא היינו נוכחים באירוע), קיבלנו מהם המלצות חמות על אולמי "עדיה", והחלטנו לקבוע פגישה עימם.
ביום שבו החלטנו ללכת לאולמי "עדיה", קבעו לנו פגישה עם איציק גולן מנהל האירועים, כאשר נכנסנו למשרד של איציק גולן קצת חששנו ממה יהיה ואיך יהיה, היינו לחוצים מעט...... זה בהחלט לגיטימי........ אך, לאט, לאט, החששות נעלמו והתפוגגו..... מנהל האירועים איציק קיבל את פנינו בסבר פנים יפות עם חיוך רחב. איציק ניהל עימנו שיחה נינוחה, וישר כשנכנסנו למשרדו, איציק הציע לנו לשתות ושאל לשלומינו. כאשר התיישבנו בחדרו של איציק הוא חשף בפנינו את כל הנושא של אולם אירועים, מה יהיה באירוע, איך האירוע יתנהל, מה אנו צריכים לבחור,הסביר לנו לגבי כל פרט ופרט שהוא דיבר לגביו, ונתן לנו הסבר מלא בנושא ברוגע ובנחת.
איציק נתן לנו עצות בכדי שהחתונה שלנו תצליח ותתבצע על הצד הטוב ביותר.
ניתן היה לראות את הסבלנות והסובלנות של איציק ואהבתו הרבה למקצוע.
מיותר לציין שכל זה נעשה כמובן ללא תמורת תשלום, על חשבון הזמן הפנוי של איציק גולן שלא ידע אם נשוב איליו בחזרה בכדי לבצע את החתונה שלנו באולם זה.
ניתן לראות שאיציק מפיק האירועים הינו בעל ידע רב ומיקצועי במיוחד בתחום זה!!!! לאיציק יש אישיות מדהימה!!! ויש לו לב רחב!! כמובן שיום למחרת היה ברור לנו שאנו סוגרים עם אולמי "עדיה",עם איציק גולן וכך עשינו!!!! התרשמנו מאוד מהפגישה עם איציק, מהאולם שהוא מיוחד,מרווח, מואר, מאווור, ועם מערכת תאורה מרשימה.