לגן ורדים הגעתי דרך איזיווד שתפרו לנו דיל חלומי. הגענו לגן ופשוט התאהבנו בהכל !! החופה באולם הגן עצמו הגמישות להחליט אם בחוץ או בפנים עד הרגע האחרון העיצוב המהמם שלא צריך להוסיף שקל כי הבסיסי מדהים!!! שלושה ימים אחרי חתימת העסקה עם הגן איזיווד נפלו. את ההודעה על הנפילה לא קיבלתי מאיזיווד אלא מיוסי בעל האולם שהתקשר לבשר לי זאת. מפה והלאה החל הרומן שלנו עם הגן והבנתי שמאחורי הגן המדהים הזה יושבים מאחורי הקלעים אנשים מדהימים שבלעדיהם האירוע הזה לא היה מתקיים לבטח ובטח שלא נראה כמו שיצא בסופו של דבר. יוסי בעל האולם הוא הבן אדם הכי אנושי שיצא לי להכיר לכל אורך הדרך עם איזיווד הוא תמך עזר איפה שאפשר וגם כשבסוף היינו צריכים להוריד התחייבות הוא נתן לנו הצעה משתלמת ולא חיפש אותנו לכל אורך התהליך שמר על גישה שיהיה בסדר ואין לכן מה לדאוג. מלבדו יש צוות שלם של אנשים כמו יובל וירדן שעזרו לנו ותמכו וכשאר היו לנו בקשות לגביי המנות עזרו לנו והיו זמינים לכל שאלה ובקשה. בנוסף, שלומי השף החלומי שאין אחד!! שלא החמיא לנו על האוכל היה מדהים ובשפע והמנות הטבעוניות יצאו לא פחות טובות מהמנות בשר!!!
תודה ענקית גם לטל מנהל האירוע שניהל את האירוע כמו שמצופה ממנהל אירוע!!! בשבוע שלפני שגענו אותו מלא להוריד שולחן להוסיף שולחן והוא נענה לכל הבקשות שלנו. באירוע עצמו התקלנו אותו באמצע עם פתיחת שולחן לדתיים שצריכים לשבת ולא לראות את הרחבה טל מצא פתרון שנוח לכל הצדדים וכך הם גם יכלו להנות מהאירוע שלנו. תודה תודה תודה אין רגע שאנחנו לא מודים שבחרנו בגן ורדים !! ...
תאריך קבלת השירות: 24/07/2019 אהבתי: את יוסי, יובל, טל, ירדן ושלומי! צוות של אנשים מוכשרים ומקצועיים שהרימו לנו את האירוע 😍🤩 הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל !!! הטיפ שלי: תבחרו בגן ורדים לא תתחרטו