הכל התחיל מחיפוש צלמת לחתונתנו, לי היה ברור שאני מחפשת צלמת אישה בכדי שארגיש בנוח ביום הלחוץ שלי, לאלעד זה לא היה משנה..מה שחשוב זה שלא רצינו שיביימו אותנו ושנרגיש שמצלמים אותנו.
התייעצנו עם שכנה שעובדת בתחום הצילום וקיבלנו המלצה על תמרי, מעיון בעבודותיה המיוחדות היה צריך רק לשמוע את קולה בטלפון כדי לדעת בוודאות שהיא האחת לצלם את היום המאושר שלנו!
חתונת שישי בצהרים, משמע, תמרי הגיעה השכם בבוקר לביתנו ביסוד המעלה, בחיוך ענק ומצלמה שהרגיש כאילו מחוברת לה בטבעיות לכף היד.
תחילה הרגשתי מובכת, אך תמרי ביקשה שאמשיך כרגיל ומכאן הכל זרם. יצאנו לצילומי חוץ מזיעים אך מרוצים, האווירה הייתה נעימה וקלילה ועזרה לנו להשתחרר ולהתנהג בטבעיות. לאחר מכן הגענו לגן, נכחנו בקבלת הפנים, לאחר מכן חופה וריקודים. תמרי הצליחה לתעד תמונות מרגשות שגרמו לנו לדמוע (טוב, בעיקר לי..) נראה היה כי היתה בכל מקום ובכל זמן!
תאריך קבלת השירות: 31/05/2019 אהבתי: היה מאוד חשוב לנו שהזכרון הכל כך חשוב הזה, התמונות, יהיו לא עשויות, לא מבויימות. רצינו תמונות מתעדות, וכך היה. הטיפ שלי: חשוב להסתכל על תיק העבודות של הצלמ/ת, לנסות להבין איזה סוג של תיעוד תרצו מהיום שלכם ובאיזה תנאים אתם מוכנים להצטלם..