ג'ובי הוא אדם שמפיץ שמחה, התאהבנו בו בפגישה הראשונה וידענו שהוא הולך הדיג'יי שלנו.
מעבר לזה שהוא כישרוני בטירוף וידענו שהוא ירקיד את כולם, הוא גם היה קשוב לכל הבקשות שלנו, ידע להרגיע ולשמח, לתת טיפים נכונים ופשוט להיות אדם שאנחנו ממליצים עליו מכל הלב ועם חיוך ענק.
זה הלפני....עכשיו בחתונה עצמה,
אנשים לא הפסיקו לרקוד ( והיה אוכל מטורף, הייתה תחרות...) ג'ובי זרם עם הקהל ונראה לי המשיך עד שמנהל האירוע אמר די :)
השמיע סגנונות שונים שמתאימים לכולם, וגם נתן מקום לבקשות הכי הזויות שלנו כמו שיר חברות ילדות, שיר כדורגל וריקודי עם ( כן כן ... נשמע הזוי אבל היה ממש מגניב!)
קיצור, לפני החתונה חפרתי המון לחפש את האנשים שאני רוצה שילוו אותי ביום הכי חשוב ומרגש בחיים.
מצאתי אחלה אנשים ואני ממליצה עליהם מכל הלב!
דברו עם ג'ובי, תבינו למה אני מתכוונת...
נשיקות....
תאריך קבלת השירות: 19/06/2019 אהבתי: התחושה שלי הייתה שאכפת לג'ובי שיהיה לנו טוב, שהיום שלנו יהיה הכי שמח ומאושר שיש ושהוא מוכן לעשות הכל עבור זה.
מבחינתי זה הכי חשוב. הערות לגבי המחיר: לא יודעת כמה שילמנו בדיוק, זה היה חלק מחבילת ספקים דרך Happy Wedding הטיפ שלי: תמצאו שירים שמיוחדים לכם ולמשפחה, ברגע שרוקדים זה יוצר פיק ענק של אנרגיות ושמחה.