הגענו למסקנה שהדבר שהכי יסביר את החוויה שעברנו עם צוות אמה הוא פשוט להעתיק כאן את ההודעה שכתבנו להם לאחר החתונה:
אז הבנו שאנחנו לא יכולים לכתוב פוסט שמתחיל ב- "אחרי שהתאוששנו" כי אז במינימום הוא יכתב בשנה הבא. איזה חתונה עשיתם לנו יא סאלםםם!!
משפחת אדמה היקרה שלנו וניר וקסמן המלך שניצח על כל החתונה הזאת כבר מלפני שנה בערך. עבורנו זאת לא סתם המלצה, אלא רגע להודות לכם על חתונה שבחיים לא תישכח.
ניר האגדי אנחנו רוצים להגיד לך המון המון תודה, על הכל- ההקשבה, הזמינות וההבנה לאורך כל התהליך ובכל רגע נתון (סליחה על החפירות האינסופית), תודה שעשית בשבילנו כל דבר שרק חלמנו עליו, גם אם זה היה טירוף ונראה לא אפשרי וגם אם זה היה יומיים לפני היום הגדול שגילינו מדני רופ שהחתונה שלנו מתקיימת ביום הכי חם בשנה.
תודה שתמיד הכל היה בצחוקים אבל הכי רציני ורגוע שאפשר, תודה שגרמת לנו תמיד להגיש בידיים טובות ולהיות מוכנים עד הפרט האחרון ושיש מישהו שדואג לנו, תודה שהסברת לנו כל דבר גם אם היינו צריכים לשמוע את אותם משפטים והסברים אלף פעם.
ולכל הצוות המטורף הזה, תודה על כל רגע בחום המשוגע הזה שעבדתם כמו חיות, שהכל תקתק וקרה כאלו אתם גמדים קטנים ופיות קסומות, תודה שהייתם שם תמיד להרגיע את המשפחות שלנו שעדיין לא מצליחים לתאר במילים כמה הם נהנו.
תודה על שלמרות כל ההכנות והתכנונים לא תיארנו לעצמנו שיכולה לצאת חתונה כזאת מושלמת!
תודה על דניאל הנסיך שהיה מנהל אירוע כייפי, מדויק וזורם.
היינו מתחתנים אתכם גם עוד שלושים אלף פעםםםם, אוהבים אותכם ושולחים לכם חיבוק גם אם הוא בארבעים מעלות
אהבתי: את המקצועיות, הירידה לפרטים הקטנים, הרוגע והשאיפה לשלמות. הטיפ שלי: אל תהססו ותעשו לעצמכם את הדבר הכי טוב שתוכלו לעשות עבור החתונה שלכם- קחו את אדמה!