אז איך הכל התחיל ? חיפשנו צלם מקצועי ביותר ,הלכנו לפגישות עם צלמים אך לא התחברנו בכלל , כמעט שהתייאשתי, בעלי מצא את עופר בעקבות כל ההמלצות שבאתר ואף דיבר עם אנשים שלקחו אותו כצלם.
קבענו פגישה והגענו אליו, הייתי מאוד סגורה וחששתי בהתחלה, לאחר שראינו את העבודות ואת הצילומים, ואת החומרים ,את האיכות ,לא חשבתי פעמיים ואמרנו לו ''עופר אנחנו רוצים אותך '' .
היינו רגועים וסמכנו בעיינים עצומות , עשינו צילומי זוגיות בים המלח- עופר זרם איתנו על כל רעיון שהיה לנו.
כל מה שרצינו קיבלנו.
קראנו מלא תגובות טובות על עופר ורצינו באמת להבין על מה מדובר מי הצלם - וכשהגענו לפגישה ללא ספר הבנו על מה כולם דיברו.
עופר אתה האחד והיחיד ! אתה מוכשר ברמות על, אתה כשרוני , יש לך רעיונות לפוזות ולמקומות להצטלם בהם שזה מטורף
ספקים אחרים החמיאו לך בחתונה שלנו, החברים והמשפחה התאהבו בך ,היה לנו יום ארוך עם הרבה אנרגיות טובות והכל זרם לנו בכיף. התמונות איכותיות, המגנטים מהממים !!!!!! מגנטים מיוחדים וזוהרים- לא ראיתי כאלה !!!!!!
היית סבלני וחברותי לכולם בחתונה וצלמת את כולם, עזרת לנו לעמוד בלו''ז של היום
אנחנו אוהבים אותך ומודים לך מכל הלב !
אתה מספר 1 ! הבחירה הכי נכונה שעשינו ...
תאריך קבלת השירות: 09/04/2019 אהבתי: הכל אהבנו !!!!! מחיר: 1 הערות לגבי המחיר: 1 הטיפ שלי: על צלם לא מתפשרים !!!!! תמונות ומזכרות לכל החיים !!!!!