וואו!!! אנחנו לא יודעים מאיפה להתחיל... התחתנו ביום שישי האחרון בצהריים והיה פשוט מושלם! כבר אחרי הפגישה הראשונה היה לנו ברור שאנחנו רוצים להתחתן ב-5.91 ואין לנו ספק שעשינו את הבחירה הנכונה. המקום יפהפה, ייחודי, מעוצב, מושקע ויוצא דופן בכל המובנים.
לאורך כל ההכנות הבנו שיש פה צוות מיוחד שמקפיד על כל הפרטים, הגדולים והקטנים. ערן ויעלי נתנו לנו יחס חם ואישי, היו זמינים לכל שאלה, קשובים, אכפתיים, סבלניים, הוגנים ומקצועיים מאוד!
באירוע עצמו לא דאגנו לכלום כי ידענו שיש מי שעושה את זה בשבילנו כאילו זה שלהם.
סהר ורפאל היו עבורנו מתחילת האירוע ועד סופו, דאגו לנו ולמשפחות שלנו למים ואוכל ובדקו כל הזמן שהכל בסדר ושאנחנו מרוצים.
האוכל בניצוחו של שף אור שפירא היה ברמה גבוהה ביותר, מתאים לאנשים שמבינים באוכל, טעים, איכותי ואסתטי.
צוות המלצרים נתנו לאורחים שירות מעל המצופה, תקתקו הכל והיו חייכנים ואדיבים.
צוות הבר בניהולו של יניב הרימו ועשו אחלה אווירה, סידרו את הגומי בדיוק כמו שביקשנו והוציאו את כל השטויות שקנינו לרחבה והכל בשמחה ענקית.
אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על המקום, האוכל, האלכוהול, השירות והחוויה הכללית מהאירוע.
אז אם זה לא היה ברור אנחנו ממליצים בחום! תודה גדולה מכל הלב למשפחת 5.91, אוהבים ומעריכים- עומר ושירה....
תאריך קבלת השירות: 29/03/2019 אהבתי: הכל!!!