בחירת צלם הייתה החלק שהכי דאגתי לגביו. אני לא אוהבת להצטלם ופחדתי שיהיה מביך. כל חששותיי פגו כשפגשתי את רן!!!! יש לו יכולת מדהימה ויוצאת מהכלל ליצור אווירה נינוחה וכיפית - מה שיוצר תמונות מדהימות וטבעיות. יש בו את השילוב המדהים של קלילות ומקצועיות בו זמנית. הוא עושה את העבודה ברמה הכי גבוהה שיש! מהר מאוד שכחתי שאני לא אוהבת להצטלם ונהניתי בטירוף מכל התהליך. הוא יודע להפוך את האווירה לקלילה ונעימה ומצחיקה והופך את כל התהליך לכיף ולחוויה טובה.
הבחירה ברן הייתה הבחירה הכי טובה שלי בחתונה! ...
תאריך קבלת השירות: 14/03/2019 אהבתי: מה שהכי הדהים אותי אצל רן במהלך האירוע כולו זו היכולת שלו ושל הצוות שלו לתפוס את כל הרגעים החשובים ואת כל הפרטים וזאת בלי להציק ובלי להפריע לנו או לאורחים... כשרואים את התמונות אחר כך רואים שהוא נכח כל הזמן, אבל בזמן האירוע זה לא הורגש וזה מדהים!
הוא הדוגמא למקצועיות! מומלץ בחום. מחיר: 10,500 הערות לגבי המחיר: שווה את המחיר לגמרי! הטיפ שלי: הכי חשוב שתהיה כימיה ואווירה טובה כשאתם עם הצלם. זה מה שקובע בסוף איך יצאו התמונות ואיך תחוו את התהליך.