דף הבית   >   נותני השירות   >   אטיסוטו | atisuto   >   חוות דעת של Rotem

חוות דעת על אטיסוטו | atisuto

Rotem
כתבתי עוד חוות דעת אחת

review gallery
ממליצים בטירוף על הדי ג'יי המושלם שלנו אלי מתנה ( אטיסוטו) !! כשהגענו לפגישה איתו היינו כבר די סגורים על די ג'יי אחר אבל רצינו לראות עוד אופציה לפני שאנחנו סוגרים..ובפגישה פשוט התאהבנו בו, הוא פשוט אישיות כובשת, הוא ישר קלט אותנו ורואים את התשוקה המטורפת שלו למה שהוא עושה וכמה הוא רוצה לעשות את האירוע המושלם לזוג שיושב מולו..במשך כל האירוע הוא היה קשוב לקהל ולמה שזורם לו, הוא הקשיב לכללל הבקשות שהיו לנו בפגישה שלפני ולא שכח אף אחת מהן (והיו בקשות כיאה לבריידזילה שהייתי 😂) העיניים שלו היו עליי ועל הבן זוג שלי לאורך כל האירוע והרגשתי שהוא פשוט שם בשבילנו..הרחבה הייתה מלאה כל הערב וזאת פשוט הייתה המסיבה הכי טובה שהייתי בה ..אם לא סגרתם עדיין די ג'יי ממליצה בחום להיפגש איתו, מבטיחה שלא תצטערו.....
תאריך קבלת השירות: 13/03/2019
אהבתי: אלי היה קשוב לכל הבקשות שלנו ולא הוריד מאיתנו את העיניים לאורך כל האירוע..הוא עשה לנו את המסיבה הכי מדהימה שיכלתי לבקש..הרחבה הייתה מלאה כל הערב..פשוט שלמות!
הטיפ שלי: בכל הקשור לבחירת הדי גיי בעייני הכי חשוב זה החיבור ולקחת מישהו שאתם מרגישים שבאמת רוצה לעשות לכם את האירוע הכי מושלם שיכול להיות
אטיסוטו | atisuto