ישר כשנכנסנו לאתר של אסף הבנו שהוא מצלם בדיוק בסגנון שאנחנו מחפשים, קליל, טבעי, לא מאולץ ואיכותי! כבר מהמפגש הראשון איתו אסף היה נחמד ומקצועי, ענה על כל שאלה (והיו לנו לא מעט שאלות..) ודאג להסביר את כל הפרטים הקטנים. מהרגע שהתחלנו את הקשר איתו הוא היה זמין כל הזמן וחזר מהר לטלפונים. דרך אסף לקחנו גם את צלם הווידאו רוסלן שאיתו נפגשנו ביום האירוע והיה מדהים לא פחות! ראינו עבודות שלו והבנו שהוא מקצועי בטירוף ושאנחנו בידיים טובות!
ביום האירוע שניהם הגיעו מחוייכים ועם אנרגיות טובות, הצחיקו אותנו, היו קלילים ונעימים וצילמו גם תמונות ספונטניות. כל הצילומים איתם עברו בכיף וראו שהם יודעים מה הם עושים ושהם עושים את זה באהבה ובכיף!
באולם פגשנו את הצלם הנוסף מיכאל, שגם היה מדהים ומקצועי ובקיצור האווירה עם כולם הייתה מהממת!
לקחנו דרך אסף גם מגנטים שיצאו מעולה! הייתה כמות יפה של מגנטים, והיינו מרוצים מהתמונות!
אפשר היה לראות שכל הצוות היה אורגני והכימיה ביניהם הייתה מצויינת וזה ללא ספק השפיע על העבודה והאווירה איתם.
מעבר לכך, המחיר שדרש היה הוגן לחלוטין וללא ספק שווה את התמורה שקיבלנו.
כל הצוות היה פשוט מקסים ואחרי טעימה של כמה תמונות שאסף שלח לנו אנחנו כבר לא יכולים לחכות לראות את כל התמונות והווידאו שצולמו.
ממליצים מאוד!!...
דנה ומור היקרים...!!!ריגשתם אותנו מאוד..כל כך כיף לקרוא!! המון המון תודה לכם ..היה לנו כיף להיות חלק מהיום שלכם ..אתם מקסימים ..נתראה רק בשמחות אמן !!!!