אלי היקר כבר מזמן חלק מהמשפחה, ניגן בחתונה של אח שלי ודאג להעיף אותנו כל הלילה (!) ברחבה. גם אנחנו כמובן שבחרנו את אלי האחד והיחיד ; התחתנו בתאריך 17/12/18, עשינו חתונה קטנה עם המשפחות והחברים הקרובים ביותר. אני אהיה מאוד כנה: זה היה קשה!
הקהל ברובו היה מבוגר (60%) וגם סדר הארוע שבחרנו מתוך התחשבות באוכלוסיות השונות (אחים דתיים וחברים בשנת אבל). לקחנו זאת בחשבון שזו עלולה להיות הצלחה גדולה או התרסקות ענקית. בנוסף לכל זה, הייתה גם בקשה מהמשפחה לפסדובלה (נו, חייבים להתחשב...). לא השארת אף אורח לשבת, צעירים ומבוגרים כאחד, אפילו אנשים שהייתי מוכנה לחתום שאין סיכוי שהם יקומו לא עזבו את הרחבה גם כשהוגש האוכל!!! היה כ"כ שמח וכיף שאפילו האורחים שהיו צריכים ללכת בתחילת המסיבה (שנת אבל) גרמת להם להישאר! מה שריגש ושימח אותנו כ"כ ואנחנו ככ מעריכים אותך על זה!!! פינקת באביזרים לרחבה כיד המלך, אנשים עפו על זה ועל הבחירות המוזיקליות, אתה יודע את העבודה טוב מאוד, אתה קורא את הקהל ומתאים את עצמך בצורה מושלמת! מעבר לדיג'יי הענק שאתה, זכינו להכיר איש מדהים וטוב עם לב ענק, ישר, הגון, אדיב, אמין ושירותי שאין דברים כאלה!!! מבחינתינו אין מישהו אחר יותר, רק אתה.
ממליצים בחום!!!...
תאריך קבלת השירות: 17/12/18