הי דברת,
אני זוכר את החתונה שלך היטב, זה היה ערב הדלקת נר של חנוכה והגענו מוקדם כדי לצלם אותכם נכנסים לאולם.
אני זוכר שהיה קר באותו ערב והאולם השיב אותנו מחוץ לאולם בקור וגשם, לאחר שלא הצלחנו לפתור את הנושא מול אחראי האירוע ניגשתי אליך לבקש לטפל בנושא כי לעבוד מחוץ לאולם בקור ובגשם קצת לא סביר. אך התשובה שלך היתה שזה לא קשור אליך ואנחנו צריכים להסתדר. אוקי קיבלנו את התייחסותך והמשכנו לעבוד ולנסות לתת את הטוב ביותר גם בתנאים כאלה.
אמא שלך תפסה אותי בקבלת פנים ורצתה שאני יהיה צמוד אליה כל הערב, אין שום בעיה, צילמתי אותה עם כל מי שהיא ביקשה לאחר מכן הסברתי לה שאני צריך לצלם אורחים שנכנסים, זו המטרה של צלם מגנטים שהאורחים יקבלו מזכרת מהאירוע וחשוב לי לתפוס כמה שיותר מוזמנים, אך התשובה של אמך היתה שהיא בעלת האירוע ואני צריך לצלם אותה.
כהוכחה את יכולה לראות בתמונות שנשלחו אליך, שרוב התמונות מקבלת פנים הם של אמך ולא של המוזמנים ואורחים, חבל כי בשבילי זה פספוס.
מעולם לא היה לנו תלונות או חוות דעת שליליות לגבי האיכותשל מגנטים, אנחנו עובדים עם מדפסות תרמיות, ציוד צילום פול פריים ולוח תליה למגנטים בעבודת יד יחודית לעסק שלנו, מדובר בציוד הכי מתקדם בשוק והכל כדי לתת את התמורה הכי איכותית ולדאוג שכל לקוח שלנו יצא מרוצה מאירוע ונענה על ציופיתו.
וכבר 3 שנים שאנחנו עומדים במטרה זו.
שוב המון מזל טוב ונפגש בשמחות!