יוסי היקר שלנו, אליך הגענו דרך המלצה חמה מצלם הסטילס שלנו, וכשינאי רובחה אומר משהו - אנחנו מבצעים אותו! ידענו שהחלטנו נכונה כאשר שמענו אותך ואת ינאי צועקים ב8:00 בבוקר בתחילת המסדרון ופורצים לחדר שלנו עם אנרגיות מטורפות. הכימיה המטורפת ביניכם הייתה לנו חשובה ובאמת הצטיירתם כמו שני קומיקאים שהפכו את היום המרגש לחווייה.
יוסי בשום שלב לא ניסה להנדס אותנו להצטלם ככה או ככה ועל כך אנחנו אסירי תודה. בתור זוג חננות, הצלחת להוציא את המיטב מאיתנו ולגרום לנו להיות על גג העולם. לא הפסקת להצחיק אותנו וזה בדיוק מה שהיינו צריכים ביום זה :)
הצטלמנו במקום לא שגרתי, בספרייה, ואחרי שהשוק ירד מפנייך זרמת איתנו והתפרעת בצילומים. על כן, הפכת את הצילומים שלנו למשהו שלא בכל חתונה רואים.
הסרטון שהכנת מדהים ומושקע בצורה ניכרת. רואים שניסית לשלב פריימים ביחד עם המנגינה ולגרום לנו להתרגש מחדש. חומר הגלם היינו נכס לדורות. גם חודשים אחרי החתונה אנחנו מתפוצצים מצחוק כשאנחנו שומעים אותך צוחק בצילומים שלנו.
הליווי שלך לאורך כל התהליך, כולל הכנת הסרטון, מראים את הגדולה שלך - אתה כאדם פשוט אוצר!...
תאריך קבלת השירות: 24/08/18 אהבתי: הגישה הנכונה והלא מהונדסת לצילומים, הצחוקים, הליווי, החיוך והכיף! לא אהבתי: אי אפשר לקחת אותו הבייתה... הערות לגבי המחיר: שווה הרבה מעבר