נתחיל בתכל'ס – אתי ונעמה זו הבחירה המושלמת! דבר ראשון, מדובר באנשים מקסימים ממש, ולגמרי מי שתרצו לידכם בדרך לחתונה וביום עצמו. גל ליווה אותנו לאורך כל התהליך, ונהננו מכל רגע איתו. הוא אכפתי ונעים, ישר, הגון, אחראי ומקצועי והאווירה כולה ב"אתי ונעמה" היא משפחתית ואוהבת. בכל שלב התחושה הייתה שעושים עבורנו מעל ומעבר: גל הקשיב לבקשות ולרצונות שלנו בסבלנות אין קץ, דמיין יחד איתנו ובזכותו החלום הפך למציאות. הוא עזר לנו, התגמש בשבילנו, הלך לקראתנו ופינק אותנו בלי סוף. גל הצליח להבין את הכיוון שלנו ותפר לנו בהתאמה אישית את תפריט חלומותינו, וכל זה במסגרת התקציב שסוכם, ללא שום חריגה.
ב"אתי ונעמה" יש חשיבה והקפדה על הכל – מהפרט הקטן ביותר ועד הגדול ביותר! אם זה בעיצוב ובעמדות היפהפיות, עציצי התבלין המהממים, הציוד והכלים ההורסים שמותאמים ספציפית לכל מנה (!) והכי חשוב- אנשי הצוות והמלצרים המקסימים שדאגו ונתנו לכל אורח יחס נפלא.
והאוכל... וואו! ללא ספק מדובר בתפריט הכי עשיר ומגוון שנתקלנו בו, עם הקפדה על כל מנה ומנה: הראשונות היסטריות, הסלטים מגוונים, עיקריות שהן לא פחות ממדהימות - כל מנה מגיעה עם תוספת שמתאימה במיוחד לה ומשתלבת איתה נפלא, וכמובן הקינוחים המטריפים (פאי לימון וקראמבל תפוחי עץ שאנחנו ממשיכים לחלום עליו)! עד עכשיו אנחנו ממשיכים לקבל אינספור מחמאות על כמה טעים ומיוחד שהיה! אם אתם מחפשים קייטרינג עם אוכל נפלא ומגוון, הקפדה על הפרטים הקטנים וצוות מקסים ואוהב – אתי ונעמה זו הבחירה הכי טובה שאתם יכולים לעשות!...
תאריך קבלת השירות: 05/10/18 אהבתי: הכל!