אין ספק שהיריעה קצרה מלהכיל את מה שאני חושבת על גלעד, אבל אנסה לסכם בכמה מילים. נתחיל מזה שאם לא קבעתם איתו פגישה עדיין-תקבעו ומהר! גלעד הוא הספק הראשון שגרם לי להבין כמה חשובה הכימיה עם הספקים, כי לפני זה חשבתי שהכי חשוב שהספק יהיה נוח וזול,ותאמינו לי שבסופו של דבר משלמים על זה ביוקר. בפגישה שלנו עם גלעד כבר ידעתי שאני רוצה לסגור איתו, ולו רק בגלל התמונות המרהיבות והיצירתיות שהוא מצלם, אלא בעיקר ובזכות האופי המהמם שלו- גלעד הוא בדיוק מה שכל זוג צריך- הוא מצחיק, נעים, צנוע,מתחשב והכי אמיתי שיש! הוא לא ינסה למכור לכם שטיקים וחרטות אלא הוא מוכר את מה שהוא עושה הכי טוב וזה לצלם! הוא צלם בחסד אבל לזה עוד נגיע בהמשך.
ביום החתונה גלעד והצוות שלו גרמו לנו לצחוק ולהנות בלי סוף, דאגו שהכל יהיה קליל וזורם בלי תמונות עם פוזות של שנות ה-90, אלא הכי אמיתי ואנחנו שיש. בחתונה עצמה פשוט לא הרגשתי אותם(בקטע טוב!). הם לא נדחפו לנו לפנים עם המצלמות, צחקו עם האורחים ודאגו לצלם את כולם, וגם אותנו באלפי תמונות.
והתמונות- אין דרך יותר פלצנית לתאר אותם מאשר וואוווווו!!! פשוט מושלמות ומרהיבות! היצירתיות שלו בשמיים והיכולת שלו להוציא אותך יפה היא פשוט כישרון! באמת באמת שאין עוד דרך לשכנע אתכם לבחור בו חוץ מלקחת אתכם באוזניים לסטודיו שלו. גלעד אוהבים אותך!!!...