וואו וואו, איזה כיף היה!!!!
התחתנו בכרמלה בחתונת שישי-צהריים בתחילת אוקטובר, נתחיל מהסוף:
כל האורחים לא הפסיקו להחמיא (תוך כדי האירוע ואחריו) על המקום, כמה שמיוחד ונעים, ועל האוכל (רותם אין כמוך!!!), על הצוות הנעים ושבאופן כללי הרמה פשוט גבוהה. האולם נראה אחרת מכל האולמות בצפון, לא חושבת שיש אחד דומה לו באזור.
כל ההתנהלות מול שלומי, בת אל ורותם הייתה פשוט נעימה וזורמת. רואים שהם מקצוענים, כל אחד מהם נותן 200 אחוז כדי שהאירוע *שלך* יהיה הכי טוב שיש, מייעץ מהידע המקצועי שלו והכל תוך כדי התאמה אישית לטעם הזוג והאורחים.
סמכתי על בת אל בעיניים עצומות, ידעתי שהיא דואגת לי ומתקתקת לי את העניינים ככה שאני גם אהיה מרוצה וגם לא אצטרך להתאמץ בשביל זה :) היא ממש הורידה לי מיליון טון מהראש בזה שגרמה לי לסמוך עליה ולא להתעסק בעצמי בהרבה דברים. בחתונה עצמה היא דאגה לנו להכל, ידעה להגיע אלי עם כוס מים עוד לפני שהבנתי שאני צמאה, הרגיעה ושיקפה את המצב כשהיה צריך.
חייבים לומר כמה מילים על האוכל - כזוג מאד פודי היה לנו חשוב שהאוכל יהיה לא פחות ממעולה. אז בפועל היה מעל ומעבר, בטח מעל לציפיות של כל האורחים שלנו שרגילים לאוכל של חתונות. חוץ מזה באמת שממש הכל היה טעים ברמות, גם כל האלרגיים/דיאטטיים/טבעונים ושאר עושי צרות החמיאו על האוכל! הטבעונים והילדים קיבלו מנות מותאמות משלהם וכשאכלנו את השאריות בבית התבאסנו שלא נשנשנו יותר בחתונה :)
בקיצור, ללכת על הכרמלה הייתה אחת הבחירות המוצלחות של החתונה שלנו, אני ממליצה בחום!...