יניבי יניבי....
כמה התאהבנו בבנאדם הזה, הגנרל של החתונה, ומישהו שהפך מנותן שירות לחבר! משעות רבות של הכנות מדוייקות לפני, בהם גם כשהיינו עייפים מהעבודה, הלימודים, ומהיום-יום, יניבי ידע להרים אותנו ולגרום לנו לצאת עם חיוך ענק עם האנרגיות המטורפות שלו והלב הגדול. ועד החתונה עצמה, בה הוא פשוט פוצץ את הרחבה במוסיקה מדהימה, הרגיש את האורחים, ולקח את החתונה שלנו לרמה אחרת לגמרי. חברים, תעשו לעצמכם טובה וקחו את זברה מוסיקה (וספציפי את יניבי) לחתונה שלכם. מקצועיות, איכות גבוה, ראש גדול, שמחה גדולה, הרבה אהבה וזיהוי של הרגע בכל רגע - זה קצת ממה שאפיין את העבודה עם יניבי. לפני כל ספק אחר - זו החלטה בטוחה - נשמח להמליץ בחום גם בפניות אישיות במקרה הזה. קשה לנו להסביר את כמות התגובות שקיבלנו אחרי החתונה על יניבי - כל זוג שעומד להתחתן והיה שם לקח מספר, וכל מי שדיבר איתנו לא האמין איזה דיג'יי ניגן שם - פשוט הופעה! אז יניבי וזברה מוסיקה, תודה ענקית שוב, עשיתם לנו את החתונה, פשוט ככה.
אוהבים!...
תאריך קבלת השירות: 26/09/18 אהבתי: מקצועיות, יסודיות, שמחת חיים, ראש גדול לא אהבתי: כלום מחיר: 6,500