את עופר (maygnet) קיבלנו כספק מתנה דרך סטודנטים נישאים לחינה ולחתונה , לקראת החינה היינו לחוצים בזמן ולא הצלחנו להיפגש עם עופר לתאם ציפיות לבחור מסגרת וכו' ומאוד חששנו , עופר הרגיע אותנו בטלפון ואמר לנו שאין מה לדאוג בנוסף שלח לנו סקיצות של מסגרות במייל רק שנבחר ונהיה מרוצים . הפעם הראשונה שראינו את עופר הייתה בחינה ,עשינו חינה הודית והכנו ריקוד הודי מושקע ,עופר כשאגיע לאולם ראה אותנו באמצע החזרות ושאל אותנו האם יש לנו צלם ווידאו ובאמת חשבנו שאין צורך בצלם ווידאו בכל זאת אירוע קטן . עופר לא חשב פעמיים והוציא את ציוד הווידאו שלו מהרכב וצילם לנו קטעי ווידאו של הטקס והריקוד , עופר הוציא לכל האורחים בחינה המון מגנטים באיכות הכי טובה ונתן לנו את ההרגשה הכי טובה שיש . בחתונה כבר לא חששנו עופר צילם ללא הפסקה מזמן קבלת הפנים ועד השעה אשר התחייב ראוי לציין שעופר צלם מאוד מקצועי ורואים זאת בכל התמונות שצילם לא היה אורח שיצא ללא מגנט . אז עופר בתור ספק שקבלנו במתנה נתת את השירות הטוב ביותר שזה לא מובן מאליו והוצאת אותנו מרוצים מאוד !!
תודה רבה על הכל מעריכים ואוהבים אלומה ונריה !
מצורפת תמונת מגנט שעופר צילם . ...
תאריך קבלת השירות: 20/09/18 אהבתי: מקצועיות, רצינות , הגדלת ראש .