אבי היה המעצב הרביעי שפגשתי אחרי שכבר התייאשתי מלמצוא מעצב שיבין מה אני רוצה ויעמוד בתקציב שלי.
לא רציתי עיצוב עמוס אלא קלאסי וסולידי אבל היה לאבי אתגר של אולם גדול (אודאון) ואירוע יחסית קטן ולכן היה צורך למלא את החלל וליצור אשליה של נפח כדי שהאולם
לא ייראה ריק.
אבי צייר לנו סקיצה של האולם והסביר מה יהיה בכל מקום ואיך יראו החוםה וכל שולחן והדגים לנו בתמונות כדי שנבין בדיוק איך זה הולך להיראות (מעצבים אחרים לא תמיד טורחים להראות תמונה אלא מתארים במילים בלבד ומי שלא באמת מהתחום הזה לא תמיד יבין את ההסבר).
אני חייבת לציין לטובה את האדיבות והנועם של אבי יחד עם המקצועיות זה שילוב מנצח.
רצה הגורל ועם הלחץ של יום החתונה אבי היה הספק היחידי שלא פגשתי ביום החתונה.
כשהגעתי לאולם מהצילומים זה היה ממש לפני קבלת הפנים הייתי ממש לחוצה ופתאום אני רואה את האולם מעוצב כל כך יפה ובטוב טעם בדיוק כמו שרציתי ואת החופה מלאת פרחים בול כמו שחלמתי וממש התרגשתי והתחלתי לחפש את אבי כדי להודות לו ולצערי הוא כבר הלך ולא יכולתי להתקשר אליו כי הטלפון לא היה עלי ...
הדבר הראשון שעשיתי כשעליתי לחדר חתן כלה לפני קבלת הפנים היה לשלוח לאבי הודעה כמה שאני מעריכה את העבודה המדהימה שלו הוא כהרגלו היה צנוע וציין שאני הכלה היחידה ששעה לפני החופה מתעניינת במעצב :)
אז אבי תודה רבה על הכל אתה מקצוען אמיתי ומעל הכל אדם מקסים.
עלה והצליחו!...
אהבתי: הכל! לא אהבתי: שלא הספקתי להודות לו באופן אישי על העבודה הנפלאה :) מחיר: 6,500 הערות לגבי המחיר: זה מחיר המינימום.חשוב לציין שאחרי שסגרתי עם אבי מעצבים אחרים הורידו את המחיר הראשוני שלהם שהיה יותר יקר מהמחיר של אבי כדי שאסגור איתם אבל הלכתי עם הלב ותחושת הבטן שלי וכאמור לא טעיתי :)