טוב, וואוו!
מאיפה בכלל להתחיל?
כבר מהשיחה הראשונה עם מושיקו המקסים ידענו שאנחנו רוצים איתנו את החבר'ה האלה בכל שלב של החתונה - מהתכנון הראשוני ורשימות המוזמנים, דרך השיחות עד השעות הקטנות של הלילה בימים שלפני החתונה ועד לאירוע עצמו ולסדר המופתי בנושא הישיבה.
wisely-events הם פשוט מקצוענים, בכל שלב ובכל פרמטר הם עושים את הדברים בצורה הטובה ביותר, לא מפספסים שום פרט, לא מעגלים שום פינה, תמיד זמינים, נחמדים ואדיבים, מתמסרים כולם למען האירוע שלכם.
מושיקו הנהדר היה שם תמיד בשבילנו והתנהג כמו אח אמיתי, דרוך ומוכן לפעולה, דואג, אכפתי ונכון תמיד להושיט כתף ולתת עזרה. מרגיע, מסודר, מנוסה, ללא ספק האדם שאתם רוצים לצדכם בארגון החתונה.
מושיקו נתן לנו תחושה אמיתית שהוא כל כולו בשבילנו, מקדיש את כל זמנו עבורנו, נכון תמיד לדאוג לכל מה שנצטרך ולנצח בגדול על האירוע החשוב בחיינו. הכל נעשה ברוגע ובנועם, מתוך רצון אמיתי ללוות אותנו, להדריך אותנו ולתת לנו שקט בכל מה שנוגע למוזמנים, לאישורי ההגעה, לסידורי ההושבה ולהתנהלות מול גן האירועים.
תודה ענקית לצוות שעסק במלאכה ובראשם מושיקו הנפלא - חסכתם לנו המון כאבי ראש, טלפונים, הודעות, טרחה וכמובן גם כסף :) ...