לחוות אלנבי הגענו אחרי שעברנו בכמה אולמות וגני אירועים באזור המרכז. חיפשנו מקום שיהיה שילוב בין מראה אלגנטי-כפרי ובין רף גבוה מבחינת איכות השירותים והמזון. מבחינתנו החווה ענתה כמעט על כל מה שרצינו והיינו מאוד מרוצים מהאירוע וגם האורחים שלנו היו מרוצים.
המבנה המרכזי של החווה מרשים (והוא מהווה "תפאורה" מעולה לצילומים). בקומת הכניסה של המבנה יש פינות ישיבה והיא מוסיפה לאווירה כשהאורחים נכנסים דרכה; בקומה השנייה יש אולם אירועים קטן (שמתאים להתארגנות), ובקומה השלישית יש חדרים לזוג (אבל אין אפשרות להישאר לישון בחדרים). האולם עצמו יפה וכמובן גם כל יתר המבנים העתיקים שבשטח מרשימים ומאפשרים לערוך שם צילומים. העובדים במקום היו שירותיים מאוד, נעימים מאוד ודאגו ליצור לנו אירוע בהתאם לדרישות שלנו כך שהוא יהיה איכותי ומיוחד בדיוק כמו שרצינו. בעיקר צריך לציין את מנהלי האירוע (זוריק ודניאל) שהיו קשובים לבקשות שלנו, תיאמו עבורנו את כל הפרטים הכי קטנים באירוע ובאמת היו אחת הסיבות המרכזיות לזה שהיה לנו אירוע כל כך מוצלח. קרן אחראית המכירות שהייתה הראשונה שהכרנו במקום והייתה מהממת ומקסימה. השף אריק שערך איתנו כמה שיחות תיאום כדי להתאים את התפריט בדיוק למה שרצינו (עזר לנו למנוע כפילויות בין האוכל בקבלת הפנים והאוכל במנות העיקריות), ושיר אחראית הבר שהייתה לבבית מאוד וסייעה לנו להתאים את סוג השדרוגים שהיינו צריכים לבר.
בחלק החיובי צריך גם לציין את האוכל בחתונה שהיה מעולה ובאיכות גבוהה מאוד (יותר קרוב לאוכל במסעדה מאשר אוכל באירוע), עמדת האסאדו שהוספנו בקבלת הפנים מומלצת ומשדרגת את האירוע מאוד.
יחד עם זאת, לחווה יש גם כמה חסרונות: המחיר גבוה - בשעתו, ההתקשרות שלנו הייתה עם הבעלים הקודמים (היום הקיבוץ מנהל את החווה). למרות שהחווה קטנה יחסית (עד 300 אורחים בערך בחורף), המחיר לאירוע במקום קרוב יותר למחיר של גני אירועים אחרים שיכולים להכיל הרבה יותר אורחים, נמצאים באזור ועולים בערך אותו הדבר.
שימוש באולם בקומה השנייה - בקומה השנייה של המבנה המרכזי יש אולם שמיועד לאירועים קטנים. אם הוא פנוי במהלך הבוקר אז מאפשרים לערוך שם את ההתארגנות (וזה יתרון ענק כי נוח יותר להיות שם מאשר בחדרי החתן-כלה בקומה השלישית, שקצת צפופים וקשה להתאפר בהם בלי תאורה מיוחדת). לצערנו, במהלך האירוע שלנו, בניגוד להבטחות שניתנו לנו בע"פ ע"י הבעלים הקודם, נערך אירוע בקומה השנייה במקביל לאירוע שלנו. היינו מציעים לכל זוג שמתחתן במקום לקבל התחייבות בכתב שלא נערך עוד אירוע מקביל באולם הקטן. סמיכות לחצר נצר - החווה ממוקמת בצמוד לאולם חצר נצר והשילוט במקום לא מספיק ברור ואין הרבה תאורה למי שמגיע בלילה. כתוצאה מכך, הרבה מבין האורחים בחתונה שלנו פשוט התבלבלו, בין היתר, בגלל שאחד העובדים מהאולם הצמוד עמד בסמוך לפנייה לחוות אלנבי וכיוון אותם לתוך החנייה של האולם השני.
אחראית השיווק אונליין - מרבית העובדים בחווה השאירו עלינו רושם טוב, אבל אחת העובדות שיצרה איתנו קשר כמה שבועות לאחר החתונה השאירה רושם רע במיוחד. למרות בקשה מפורשת שלנו שתדבר איתנו לפני פרסום תמונות מהאירוע שלנו, היא בחרה לפרסם אותן בפייסבוק של החווה מבלי ליצור איתנו קשר מראש או לקבל את אישורנו וזאת בניגוד לבקשה מפורשת שלנו, וחבל על כך......
תאריך קבלת השירות: 15/03/18 אהבתי: ראו בביקורת המפורטת לא אהבתי: ראו בביקורת המפורטת