אז נתחיל בזה שדיברתי עם ה-מ-ו-ן!!!! מאפרות ומעצבות שיער! ומהרגע שדיברתי עם טס ידעתי שזה זה! כל כך שלווה, מקצועית, יודעת בדיוק מה היא עושה, מקשיבה, ומתאימה לך בדיוק את מה שיגרום לך להראות מיליון דולר, בלי לאבד את המראה הטיבעי שלך - שזה לא פשוט בכלל. היה לי מאוד חשוב להראות כמו שאני ביום יום אבל באופן משודרג וזוהר. רציתי להיות אני ולא מחופשת לכלה. טס עוד בניסיון התאימה לי את הצבעים שהכי מחמיאים לי והתאימה את התסרוקת למה שרציתי תוך התחשבות במבנה הפנים שלי. היא הגיעה בבוקר רעננה ומחוייכת, בול בזמן. לאורך כל ההתארגנות הרגשתי לגמרי בנוח. האיפור והשיער (כולל התוספות) לא זזו מילימטר - והתחתנו בקיו - גינה פתוחה ולא אולם ממוזג. טס הביאה לי ערכת טאץ -אפ מהממת שאפילו לא הייתי צריכה להשתמש בה. לאורך כל התהליך טס הייתה סופר קלילה, כייפית, מוכשרת בטירוף ופשוט מי שאת רוצה שתלווה אותך ביום כזה לחוץ.
אין לי ספק שעשיתי את הבחירה הכי נכונה שיכולתי! בנות אין לכן מה לחפש - טס היא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לכן ביום החתונה!...
תאריך קבלת השירות: 25/06/18 אהבתי: הכל הכל הכל לא אהבתי: כלום! מחיר: 1,800 הערות לגבי המחיר: בלי תוספות