הבחירה הייתה קלה מאוד!
שושי אופיר איפור ותסרוקות - Shoshi Ofir Hair & Makeup
שושי איפרה אותי בכמה וכמה הזדמנויות, גם לאירועים וגם לטלוויזיה ולכתבות אליהם הוזמנתי בשנים האחרונות.
במאי 2017, אח של משה, בעלי, התחתן ודאגתי שהיא תאפר אותי, את האחיות של משה וגם את אמא שלו גם לחינה וגם לחתונה - כולם החמיאו לכולנו על האיפור והשיער בלי הפסקה ככה שזה היה ברור כשיגיע תורי היא תהיה זאת שתעשה לי איפור ועיצוב שיער וכך היה.
ביום יום אני לא משקיעה באיפור לעצמי לכן ידעתי שאני רוצה את האיפור הטבעי ביותר ואת זה אני יודעת ששושי יכולה לעשות לי בקלות ככה שלא היה צורך באיפור ניסיון. לגבי עיצוב השיער - גם בזה אני פשוטה ככה שתמיד ביקשתי שתעשה לי פן או מחליק ורק פעם אחת יצא שביקשתי צמה ככה שלא יצא לי להשתולל מעבר לזה, לכן לפני החתונה הניסיון היחידי שעשינו היה השיער. - שיצא בדיוק כמו שרציתי!! אני יכולה להגיד על שושי מלא דברים טובים. קודם כל היא ממש מקצועית ויודעת את העבודה שזה הכי חשוב, היא מקסימה, אירחה אותנו כמו שצריך בכל פעם כשהגענו אליה. היה ממש כיף ושמח איתה ביום של החתונה בהתארגנות שזה גם מאוד חשוב. האיפור והשיער החזיק לאורך כל הערב (החתונה הייתה בתחילת יוני והיה חם באותו יום), היא דאגה להביא לי ערכה קטנה למקרה הצורך - בכלל לא הייתי צריכה להשתמש בה כי הכל עבר כמו שצריך. המחירים שלה גם נוחים וגמישים לפי הכלה. דרך אגב היא עשתה איפור ועיצוב שיער גם לאמא שלי ביום של החתונה יצא מעולה!
אני בהחלט ממליצה עליה מכל הלב - שושי היא אלופה!
שושי אופיר איפור ותסרוקות - Shoshi Ofir Hair & Makeup...
תאריך קבלת השירות: 05/06/18 אהבתי: שושי מקצועית בהחלט! מחיר: 1,700