החתונה נערכה ב-20.06.18, תבינו - זה לא מסוג המקומות שצריך לרשום עליהם עמוד שלם כדי להבין ולהבהיר את המהות של המקום - פשוט נכנסים אליו ומרגישים את הvibe ויודעים שזה המקום, אי אפשר להסביר זה פשוט זה וזה בדיוק מה שקרה לנו אחרי שהיינו במספר מקומות אחרים שפשוט לא עשו לנו את זה. כל שאלה, הערה או מחשבה שעולה על דעתכם המתלבטת התשובה שלנו תהיה שהיה מושלם. זה מקום שעוטף אותך אבל לא לוחץ אותך, זה מקום שמכבד אותך ולא מזלזל בך מיד לאחר האירוע.
ביקשו לתאר את החוויה - אז זה פשוט זה-חוויה, הצגה, אגדה וחבל שנגמר. רצינו לעשות הכל מההתחלה רק כדי להיות שוב חלק מהמקום הזה. הצוות - החל מנופר אשת המכירות הנהדרת שלנו ולמפגש עם צביקה הבעלים התותח ועד לרגע בו פגשנו בערן מנהל האירועים שהעיף אותנו באוויר במקצועיות, באדירות שלו, ברוגע בשלווה ושום דבר לא מתפספס אצלו הכל תחת שליטה, האכפתיות, הדאגה וכל מילה טובה שיכולה לתאר איש מקצוע ואדם. בצוות האדיר הזה היו את אלעד ובן שמולם התנהלנו בענייני הבר, מיכל ואביב המקסימים ועד לקורל שמולה סגרנו את החוויה וגם אז התייחסו אלינו כאל ראשוני האנשים. זה מקום של צוות מספר אחד-השף ועוזריו ועד לרמת המלצרים שהם פשוט נתנו יחס מכבד, דואג ואדיב לכל אורח. כמובן שנתייחס לאוכל המדהים שעד עכשיו אנחנו רוצים לקבוע שוב פעם טעימות ;)
למרות שיצא לי עמוד - אין התלבטות-זה ה-מ-ק-ו-ם
חתונה מהאגדות....
אהבתי: הכול לא אהבתי: אין.
לפעמים צריך לדעת פשוט לפרגן ולא תמיד לחפש מה לא היה טוב.
100% של פרגון למקום הערות לגבי המחיר: כל אחד בוחר איך תראה החתונה שלו ומחליט איפה להשקיע יותר ואיפה פחות במקרה של ה"טרה" שווה כל שקל כך שהיום אנחנו פשוט יודעים שהם עשו לנו את החתונה שפשוט רצינו.