מה אפשר להגיד- מעבר לכך שהתאכזבנו?...
החוכמה של תום בר טמונה במגוון. הם מציעים לזוגות מגוון של אלכוהול בחשיבה שמרוב המגוון הזוג לא יזכור/לא ישים לב לכך שחסרים בקבוקים, אבל לצערם אנחנו שמנו לב.
אנחנו התחתנו ביגור ב"חורשה" וקיבלנו את הבר הבסיסי, אחרי פגישה עם חן שהציע לנו מגוון שדרוגים החלטנו ללכת על חבילת הניו יורק שכללה ממש את כל השדרוגים שרצינו לקנות בעצמנו- החלטנו שנסמוך על חן ותום בר ונקנה את החבילה דרכו. וחבל שכך.
יותר מ-10 סוגי אלכוהול שתום בר התחייבו שיהיו לא היו בחתונה!! מהקבלת פנים ולאורך החתונה אנחנו מעירים את תשומת לבו של מנהל הבר וחן לכך שאין בקבוקים שאמורים להיות (אם הייתי מעוניינת בתפקיד של מנהלת בר לא הייתי לובשת שמלה..)
בעלי הקציב לעצמו 3 צ'ייסרים לאורך החתונה- שלושת הצ'ייסרים שרצה לא היו!! ועוד הברמנית נופפה בקבוק ריק מול עיניו ואומרת שנגמר- הגיוני??
בנוסף לכך, הברמנים היו ממש לא מקצועיים, לא היה להם בכלל את הידע של מה שהם מוזגים וכמו כן השירות לא היה בשמיים- לא כמו שציפינו ולא כמו שהובטח!
פשוט אכזבה!
כמובן שלאחר החתונה דיברנו עם חן על העוגמת נפש, על החוסר מקצועיות, על החוסר אמון שלנו בבר- כמובן שחן רק צעק והגן על תפקוד הבר ללא רצון לפצות אותנו.
ממליצה לזוגות לשים לב טוב טוב למה שהם מציעים ומה שיש בפועל- כמו כן, בכללי הייתי ממליצה להביא אלכוהול באופן פרטי, מתחרטת שלא עשינו זאת ...
הערות לגבי המחיר: יותר מדי- אין תמורה למחיר