המקום המושלם לחתונת שישי בוקר. רצינו מקום עם קבלת פנים + חופה בחוץ, וריקודים+אוכל בפנים. התמזל מזלינו, והיה חמסין שנחת על יום החתונה, לכן ההחלטה שלנו השתלמה. היה מספיק מקום בפנים ל300 אורחים (+ילדים) עם מזנונים (בופט), גם לא צפוף מדי על רחבת הריקודים. וגם היו מספיק מקומות שקטים, בחלק האחורי של האולם, וגם בחוץ, בשביל המבוגרים יותר לשבת ולדבר בשקט. האורחים מאד נהנו מהאוכל בקבלת הפנים (במיוחד הקרוסונים עם בשר), וגם בארוחה עצמה (כי מי אוכל בחתונה של עצמם?). לקחנו בר בסיסי, ובהחלט היה מבחר מספיק רחב לחתונת יום לקהל שלנו.
האולם עצמו מרגיש כמו חממה, מלא צמחים ירוקים. כולם הצטלמו ליד הקירות החיים, ועם העיצוב הפשוט, זה באמת נותן הרגשה מיוחדת. גם הצלמים אהבו לצלם שם התחונת יום, כי הרבה אור נכנס פנימה דרך כל הזכוכית. מפני שזה באזור התעשייה של חדרה, אתה מרגיש שאתה נכנס לגן הסודי.
אנחנו רוצים לציין לטובה את גיא (במכירות), שהוא בנאדם חביב וכיף לעבוד מולו, וגם את אנסטסיה, שניהלה את האירוע בצורה יוצאת מן הכלל. היו לנו הרבה בקשות מיוחדות, והיא הצליחה להתאים ולסדר את הכל, ללא תקלות. הרגשנו בטוחים בידיהם בזמן האירוע, ולא היינו צריכים להיות מודאגים, כי הם פשוט טיפלו בכל.
תאריך קבלת השירות: 18/05/18 אהבתי: הירוק, מושלם לחתונת יום, אזור החופה יפייפיה, הרבה מקום, אוכל טעים