הגעתי לחנן דרך המלצות ומהרגע הראשון ידעתי שהגעתי למקום הנכון. בתור מישהי שיש לה שיער קצר הייתי בטוחה שאין הרבה מה לעשות וחנן ישר הציע מלא רעיונות ואפשרויות. בנוסף, חנן הציע לעשות איפור ושיער ניסיון קרוב למועד החתונה בכדי שנוכל להתאים את התסרוקת והאיפור לשמלה בצורה מושלמת. חנן מוכשר בטירוף, נעים וסבלני היה קשוב וסבלני לאורך כל התהליך.
ביום החתונה הגענו לסלון ואירחו אותנו בצורה מושלמת החל ממקלחת מפנקת וקבלת חלוק ונעלי בית ועד לעוגיות, פינוקים וארוחת צהריים שהכינו לנו במקום דבר שהוא בכלל לא מובן מאליו. האווירה במהלך כל היום הייתה רגוע ונעימה מה שהעביר לי את היום בצורה מושלמת. מעבר לשיער ואיפור ניתן לי שירות של לק ג'ל במקום שיצא מושלם!!
קיבלתי אינסוף מחמאות על השיער והאיפור, שהיו עדינים וקלאסיים והתאימו בצורה מושלמת לאופי ולבקשות שלי ואיך שראיתי את עצמי ביום החתונה. ללא ספק אחזור לסלון באירועים הבאים שיהיו.
אז תודה רבה לך חנן, משפחת קמיר וכל הצוות!! אתם מדהימים:)
אוהבת המון
קרן
אהבתי: סבלנות, אכפתיות, הקשבה וחשיבה על הכל עד הפרטים הקטנים בכדי שהיום יהיה מושלם לא אהבתי: מושלם ממליצה בחום!