הגענו לזום 18 דרך המלצת חברים. נפגשנו לפני כן עם לא מעט צלמים, הדבר הכי חשוב שאמרו לנו זה לדאוג שתהיה כימיה עם הצלמים כי הם צמודים אליכם כל היום. ואכן, מהפגישה הראשונה הייתה אנרגיה חיובית וטובה וידענו ש"זה זה". חבילת הצילום כללה צילומי זוגיות, שמאוד רצינו להתחמק מהם, בעיקר בגלל המבוכה, אך אירית שכנעה אותנו ואנו מודים לה על כך מאוד!! החברים שליוו אותנו ביום החתונה הופתעו כמה "זרמנו" ולא הובכנו ואין לנו בכלל ספק שהכל בזכות הצילומים שהיו קודם עם אלעד. התמונות יצאו מהממות, זו מזכרת לכל החיים והמבוכה פשוט נעלמה לה! ביום החתונה, הגיעו אלעד (סטילס) ביחד עם גלעד (וידאו) ובהמשך הצטרף אליהם גם אפי. כולם היו מוכשרים, יצירתיים, נעימים ובעיקר מצחיקים.
לעולם לא נשכח שהחתן איחר בשעה ואלעד היחיד ששמר על קור רוח ואף הציע פתרון סופר יעיל והעברנו את המפגש מהבית למקום הצילומים, כך חסכנו המון זמן ובעיקר והמון לחץ. כשבוע לפני החתונה עדי, מנהלת המשרד, תיאמה איתנו לו"ז לצילומים וביקשה שנציין דברים שחשובים לנו. אלעד דאג להזכיר לנו כל מה שביקשנו וזרם עם כל שינוי שלנו. צילומי המשפחות תיקתקו בזמן וכולם יצאו יפים ומרוצים! במהלך כל החתונה הרגשנו שהם, התמזגו עם האורחים ובכל שלב שרצינו להצטלם הם היו שם. אז תודה לכם זום 18!! אוהבים אתכם, ליטל ואלון