דף הבית   >   נותני השירות   >   נסיה - מתחם חלומות ואירועים   >   חוות דעת של shira_st

חוות דעת על נסיה - מתחם חלומות ואירועים

shira_st
טוב
חיפשנו אחר אולם הוא רק טיפה בים ההתעסקויות המתישות שסביב האירוע, החלטנו לראות שישה אולמות באזור גדרה -יבנה-נס ציונה וכ׳ו, אבל אף אולם לא הגיע לרמה של נסיה. הרגשנו כאילו השאר מנסים פשוט למכור לנו כל מה שאפשר רק כדי שנסגור ולא מבינים את הצרכים שלנו ואת מה שאנחנו מחפשים. חיפשנו מקום מיוחד שהאורחים שיגיעו ירגישו שזה היה שווה את הנסיעה ומצאנו. אהבנו: האוכל, הניקיון בשירותים, העובדה שהבעלים מעולם לא הוחלפו, הצורך להתחדש במנות שונות ובשיפוץ מראה המקום, השירות והיחס האישי לפני יום החתונה וביום החתונה, המענה לכל שאלה, העיצוב של האולם והחופה שלא צריך להוציא הרבה כסף כדי שתהיה מהממת. פחות אהבנו: בהתחלה חשבתי שאתארגן באולם ונסעתי במיוחד אחרי שקבעתי עם אחד מהבעלים לראות את חדר ההתארגנות - לא חיכה לי אף אחד. המקום היה סגור, מי שקבעתי מולו לא ענה לי ובשיחת עצבים שהייתה לי איתו בדרך חזרה הביתה הוא האשים את מנהל האירוע שהיה צריך להיות במקום (אבל הוא לא עידכן אותו שמישהי באה) ולא היה. כמובן שלהוציא ממנו התנצלות היה קשה כאילו ביקשתי שיוריד לי במחיר של המנה....
תאריך קבלת השירות: 04/06/18
מחיר: 85,000
הערות לגבי המחיר: מחיר כולל מנות, תאורה הגברה מסכים, בר שתייה ועיצוב (רק של החופה).