אני וגיא התחתנו ביונו ביום חמישי האחרון - 31/05/18 אחרי שסגרנו את התאריך כמעט שנה מראש. שנינו מחיפה וחיפשנו אולם קרוב יחסית עם יחס הוגן ומחיר הוגן. הגענו ליונו קצת מיואשים מהאולמות שראינו ומהר מאוד התאהבנו- מעבר למקום מהמם ואוכל מדהים, הגענו למשפחה- צוות מדהים ודואג, אכפתי וכנה- רפי, שרית, שחר- אין לנו מילים להודות על הכל!!! כל התהליך היה כ"כ נעים, מקצועי, הוגן- בלי הבטחות שווא ואותיות קטנות- כל מה שאמרו לנו (גם בע"פ) קיבלנו- ואפילו יותר- בלי התקטננויות ושטויות, בלי הנפצות שווא. האוכל פשוט מדהים, קיבלנו כ"כ הרבה מחמאות! הגן יפהפה, האולם מהמם, ושוב- הכי חשוב זה המשפחתיות והדאגה של כל הצוות.
רפי הבעלים מקצוען, הוגן, כנה, אדיב, מרגיע, מפנק- אין לנו מילים להודות על הכל. אתה ליגה אחרת!
שחר- מנהל האירוע- אין כאלה. לא צריך שום מנהל אירוע חיצוני כי יש את שחר ואפשר להיות לגמרי רגועים- סבלני, מקצוען, אדיב, זמין בכל שעה ביום, כנה, מרגיע, מה לא!!! סידר לי את השמלה בחופה, הרגיע אותנו רגע לפני החופה, שילם לספקים, הוציא קשקושים לרחבה, דאג ללוז, בקיצור- עשה הכל כמו חבר אמיתי ומכל הלב. צוות יונו- תודה על אירוע מדהים ומושלם של פעם בחיים, אין ספק שבחרנו נכון. לא מפסיקים לקבל מחמאות ולהרגע.
אוהבים מאוד, גילי וגיא 31/05/18...