סוזי אריאל- מאפרת ומסרקת בחסד עליון. תקשיבו ותקשיבו לי טוב, זו הבחירה הכי טובה שעשיתי ביום חתונתי (אחרי בעלי). מרוצה ממנה עד השמיים ובחזרה ומרגישה שאין מספיק מילות שבח בעולם עבורה. נתחיל במובן מאליו- הפן המקצועי. לסוזי יש ידי זהב מבורכות ועל כך יעידו מאות עבודות בדף הפייסבוק\אינסטגרם שלה. אם את מחפשת סגנון נסיכי\פייתי- זו הבחורה בשבילך. העבודות שלה כל כך עדינות, מלאות חן וטעם, ייחודיות ואציליות ובשנייה שנחשפתי אליה לראשונה ישר ידעתי שזו תהיה המאפרת שלי (והתפללתי שהיא לא תפוסה). למזלי ולשמחתי היא הייתה פנויה ולא הייתי צריכה להתמודד עם הסוגייה הזו. כמה מחמאות קיבלתי ביום החתונה ועד היום עוד ממשיכה לקבל- פיה, נסיכה, חלומית, מהאגדות, יפייפה, וכו' וכו'. סוזיל'ה עשתה עבודה מושלמת ובדיוק (!) לטעמי ולפי בקשותיי ואפילו שדרגה. אבל זה המובן מאליו, עכשיו לבונוס!
כבר בשיחת ההכרות גיליתי לראשונה שכדי להיות יפה לא צריך לסבול- לצערי הרב במהלך הבירורים שלי בתקופת האירוסין, שוחחתי לא פעם ולא פעמיים עם כלות טריות אחרות כדי לקבל המלצות, והן סיפרו לי על מאפרות שהן אומנם מקצועיות ומוכשרות, אך מתייחסות לא יפה לכלות שלהן ויש להן כל מיני דרישות דרקוניות כאלה ואחרות. אז עם סוזי זה כל כך שונה. היא פשוט יהלום עדין באופייה, כל כך נעימה, עדינה, אמהית, ולאורך כל הדרך הייתה פשוט נהדרת אליי. ליוותה אותי לאורך כל הדרך והייתה זמינה אליי ולכל בקשה שלי. עוד דבר סופר סופר קריטי בעיניי שאהבתי אצל סוזי זו ההגיינה. היא משקיעה בזה רבות ממשאביה ומאמציה וכמעט הכל חד פעמי אצלה. החל ממברשות לשפתונים, מברשת למסקרה וכו', וכל מה שלא חד פעמי- עובר חיטוי אינטנסיבי כמה וכמה פעמים ובעצם כלום לא באמת עובר מכלה לכלה, ואני מאוד קפדנית וסטרילית. כבר נתקלתי במאפרות שמאפרות את כולן עם אותה המסקרה (ואותה המברשת) וזה מאוד צורם לי באופן אישי .
במהלך חלק מהתקופה של האירוסין עברתי גם איזושהי תקופה פחות פשוטה וסוזי הייתה שם עבורי כמו חברה- תמכה, ליוותה והתעניינה, ואת זה אזכור לה לנצח. ממש מרגישה שאכפת לה מהכלות שלה והן יקרות לה, ושהרווחתי חברה לחיים. ותאמינו או לא, עד היום, חודשים אחרי היא עוד בקשר איתי. אז זו ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם. היא אשת מקצוע בחסד עליון ואדם פשוט מדהים.