כשמישהו הוא הכי טוב במה שהוא עושה - לא צריך להיות מומחה גדול כדי לראות את זה בעיניים. ממש כמו להסתכל על מסי משחק כדורגל.
כשהגעתי לשיר (ובכל מפגש לאחר מכן) פגשתי בכשרון בדמות שמלה על בובה והתאהבתי מחדש אחת אחת על רמה, מיוחדתתתתת שלא רואים כאלה, קלאסה, בצו האופנה העדכני, סקסית, יפה, מעודנת הכל מהכל!
סגרתי איתה עוד בפגישה הראשונה(!) מרוב ההתלהבות של סוף סוף להגיע לסטודיו לא כמו כולם- מקצועי ואישי. בחורה אמיתית שעושה מה שהיא אוהבת ולא צריכה להגיד יותר מזה כדי שיראו - היא עושה את זה הכי טוב!
קיבלתי פנים נעימות, הכנסת אורחים והרגשה שאני רצויה ונסיכה בכל שלב, אמינות, שימוש בחומרים הכי טובים בעיצובים הכי טובים מבלי לבחול באמצעים, מישהי שעוברת איתי תהליך מ-0 במקצועיות ועדיין ברוגע למשעי בשמחה ותמיד תמיד עם חיוך, גמישות לכל גחמותיי (ואוהוו היו לי הרבה כאלה בין אם בעיצוב או בזמנים או בבקשות לצילומים ועוד הרבההה), התאמצות בשבילי בכל מצב: חגים מילואים (של שיר!) כל דבר! וחשוב לא פחות - הדעה המקצועית של שיר לאורך כל שלב שעזרה למישהי חדשה בעסק כמוני לבנות שמלה מושלמת. פשוט מושלמת. טאצ' אפים ורעיונות שאני בחיים לא הייתי יכולה לחשוב עליהם והייתי ממשיכה בקלות בלעדיהם- שיר יזמה והציעה והמליצה בדברים קטנים כגדולים בדברים שהביאו את השמלה מ100% לואוו רציני.
ודבר אחרון - שיר נתנה לי להרגיש אני בשמלה. מרגע שהתארסנו שום שמלה לא באמת הרגישה לי נכונה והרגישה מעין משהו מעושה כחלק מתעשיית החתונות.
שיר דאגה להכיר אותי ואת מה שאני רואה בעיני רוחי ולהוציא את זה לפועל שזה פשוט מהלך מדהים לחזות בו. לראות את השמלה בשלמותה מהרעיון שלה הביאה אותי להתרגשות אמיתית וכנה של כלה של סוף סוף משהו שאני יכולה להרגיש בו in my own skin ולשמוח ולהתגאות. כזו התרגשות לכלה שהייתה לחוצה עד יום לפני האירוע ולא חשה בהתרגשות כלשהי בכלל רק 3 שעות לפני האירוע -
שיר - שאפו....
תאריך קבלת השירות: 01/10/17 אהבתי: יחס אישי ונעים
עיצוב מקצועי ומותאם אישית מחיר: 4,200 הערות לגבי המחיר: בגלל שינוי חצאית שאני רציתי ובלבול אז הייתה תוספת 500 שח