רותם היא שילוב של מקצועיות, אומנותיות וחום אנושי.
לרותם הגעתי אחרי שראיתי תמונות של כלות שהיא סרקה ואפרה וישר התאהבתי בסגנון המיוחד שלה - העדין אבל כלתי, פשוט אבל אצילי.
הגעתי לרותם לסטודיו לניסיון ואחרי שסיפרתי קצת על החתונה היא קלטה אותי ואת מה שאני מחפשת מיד וידעה להתאים לי בדיוק מה שרציתי. אחרי הניסיון פשוט סמכתי עליה בעיניים עצומות וגם ביום חתונה הרגשתי שאני בידיים טובות.
הרבה נשים לא מבינות כמה חשוב לבלות את השעות הראשונות של הבוקר עם מישהי שהיא לא רק אשת מקצוע מצוינת אלא כזו עם אנרגיה טובה שתהיה נעימה ושיהיה כייף איתה. רותם פשוט חיממה לי את הלב עם החיוך שלה, הגישה החיובית והרגישה לי ממש כמו אחת החברות והמלוות. היא ידעה בדיוק מה להגיד בזמן וברגע הנכון ולהרגיע את מי שצריך..
הייתי ממש מרוצה מהתוצאה וקיבלתי תגובות חיוביות ומחמאות ספציפיות על השיער והאיפור ( לא רק המחמאות הגנריות הקבועות של " איזה יפה את ואיזה מהממת").. הכי חשוב - רותם אפשרה לי להישאר *אני* ולזהות את עצמי בתמונות החתונה ביום שאחרי ולא להרגיש כאילו התחפשתי למישהי אחרת. יחד עם זאת רותם ידעה לקחת את הנתונים שלי ולשדרג ולהבליט איפה שצריך כדי להפוך אותי להכי יפה שאפשר.
מעבר לחוויה הטובה מבחינה מקצועית ואנושית רותם גם הייתה הוגנת מבחינת העלות לעומת מאפרות אחרות ואפילו הגיעה לאפר אותי ביום העצמאות- לא מובן מאליו.
באמת שאין לי שום מילה רעה להגיד עליה :) כייף גדול להיות כל כך מרוצה מהבחירה שלי....
תאריך קבלת השירות: 18/04/18 אהבתי: התוצאה והגישה לא אהבתי: כלום מחיר: 1,700 הערות לגבי המחיר: תוספת 300 על נסיבות מיוחדות