התחתנו בקדם ב23/3/18, חתונת שישי צהריים הפוכה במזג אוויר קיצי למדי 😊 זה היה המקום החמישי שביקרנו בו והיה לנו ברור ששם נתחתן! הכנות והישירות של אנשי המקצוע כבשו אותנו, העובדה שאין משחקים עם המחיר והוא כולל את כל הדברים האבסורדיים שהתרגלנו לראות מחוץ למחיר, אווירת המשפחתיות במקום, העובדה שהוא נראה מעולה (!) ומריח כמו חדש 😊, ארוחת הטעימות שהקשתה עלינו מאוד לבחור מנות. כבר 4 ימים שלא מפסיקים לשבח את האוכל המעולה (בחסות השף צ׳רלי פדידה 👑), הבר המוצלח שבבסיסו כלל כל כך הרבה שלא היינו צריכים להוסיף כמעט כלום, והשירות הטוב של צוות העובדים 👍🏻
הייתה אווירה מעולה, דאגו לנו לשמשיות גדולות וקולרים בקבלת הפנים ובחופה עקב השרב שהפתיע אותנו, הכל תיקתק כמו שצריך!
ואי אפשר שלא להזכיר את אורית המדהימה שהייתה שם בשבילנו לכל אורך הדרך ונתנה מענה לכל שאלה, בכל שעה ובכל נושא.
הם עד כדי כך מושלמים, שיומיים לאחר האירוע גם קיבלנו משלוח מתוקים מהם עם מכתב תודה 😍 כשאנחנו אלה שצריכים להודות להם!
ממליצים בחום ובאהבה,
אלעד ודורין...
תאריך קבלת השירות: 22/03/18 אהבתי: היחס החם, המענה המהיר, האוכל 😍 הערות לגבי המחיר: מחיר שפוי ביותר שכלל הכל כולל הכל