עברו 4 שבועות וקצת מאז החתונה ואני עוד מחכה לעלות פוסט קרדיטים מסודר אבל בינתיים חייבת לתת קרדיט לאחד וליחיד ניר קנטור המדהים.
שבועיים לפני החתונה האטרף היה בשיא כשהבנו שבכדי שכל הרצונות שלנו ביום הארוע יתממשו אנחנו צריכים מישהו שיהיה אחראי על הכל, יתאם מלמעלה ויבדוק שהכל מתקתק. ניסינו להפיל את זה על האחים או הדודים וחשבנו שהנה חילקנו תפקידים והכל יהיה בסדר אבל כשהתחלתי לוודא שכל אחד יודע מה התפקיד שלו (למשל, וזה רק מבחר קטן מהתפקידים שהיו לנו, אחראי צ'קים לספקים, אחראי העמדת שולחן לאלבום אורחים או אחראי תליית תמונות שלנו בכניסה) הבנו שאף אחד לא באמת נותן לנו שקט ורוגע שהדברים יבוצעו כראוי. אני נכנסתי לתפקיד הבריידזילה והלחץ הגיע לשיא וכששאלתי בקבוצה מה עושים עלתה ההמלצה על מנהל ארוע חיצוני וים המלצות על עמית וניר קנטור מ"תחתנים בראש שקט". שקלנו והתלבטנו ובסוף הרמתי אליהם טלפון. כבר מהשיחה הראשונה הבנתי שניר ועמית זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים. למזלנו הרב ניר היה פנוי בהתראה כל כך קצרה וכמה ימים אחרי השיחה נפגשנו איתו. עברנו על כללללל הדברים שהיו לנו ועל דברים רבים שכלל לא חשבנו עליהם ושניר העלה. מהרגע הראשון הבנו שאנחנו בידיים טובות עם הרבה ניסיון. בשל מורכבות הארוע שלנו וריבוי המשימות ניר הפתיע והגיע עם מרגלית שנתנה לו יד ועזרה בכל מה שצריך. הם הגיעו לארוע מוקדם ודאגו שאכן כל מה שהיה צריך להיות בוצע- סידורי שולחן, חופה ועיצוב האולם כפי שקבענו עם המעצבת, ווידא שהספקים הגיעו, שכל ה DIY שהכנו מוצב במקום, שמספר המלצרים כפי שקבענו ועוד הרבה הרבה דברים. במהלך הארוע הם דאגו לסידורי ההושבה וללוז הארוע על מנת שלא יתפספסו דברים. ובסוף הארוע דאגו לסגור את התשלומים, לוודא חיוב אלכהול ולתת טיפים למי שצריך.
אני בכלל לא יכולה להתחיל ולתאר את ניר ומרגלית. הרוגע שלו יחד עם אנרגיות אינסופיות הם שילוב מדהים בארועים מהסוג הזה. מתחילת הערב ועד סופו הוא דאג וליווה אותנו בצורה תומכת ומפרגנת.
ללא ספק ולמרות שהיינו קצת סקפטיים בהתחלה לגבי השירות והאם אנחנו באמת זקוקים לו, ניר היה אחת ההחלטות הטובות ביותר שיכולנו לקבל ואין לנו מילים להודות לו על שהעניק לנו את השקט שהיינו צריכים ביום הזה. אנחנו באמת ממליצים עליו ועל עמית בלב שקט ועם הרבה הרבה אהבה....
תאריך קבלת השירות: 16/01/18 אהבתי: מדהימים רגועים ומרגיעים. הביאו סיוע של כח אדם נוסף מבלי להוסיף תשלום בכדי לוודא שהכל יתקתק כמו שצריך לא אהבתי: כלום מחיר: 1,900 הערות לגבי המחיר: כלל נסיעות בשל המרחק